Menü

2009.11.19.     Hozzászólás 0

Underworld Kupa - Verseny a föld alatt!

A Sportágválasztó szervezői jövőre a 6. és 7. Nagy Sportágválasztó mellett újabb rendezvénnyel is készülnek, ezúttal a mountain bike-osokat véve célba. A verseny legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves pincerendszerben fut...

A Merkapt Sportegyesület szervezésében 2010. május 22.-én első ízben kerül megrendezésre az Underworld Kupa hegyikerékpáros verseny, amely igazi kuriózumként szolgál. A versenypálya az egyesület saját sporttelepén, kőbányán a Merkapt Maraton Sportközpont területén kerül kijelölésre kb. 3 km hosszban.

 

A verseny különlegessége és legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtő pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a versenyzők és a nézők egyaránt.

Az Underworld Kupa több futamban kerül lebonyolításra, így egésznapos programot nyújt a résztvevőknek. A másfél órás futamok között igazi különlegesség lesz a tisztán női verseny, ahol a gyengébbik nem tagjai mérhetik össze erejüket, a férfi szurkolók legnagyobb örömére.

A szervezők a liszensszel rendelkező bringások „profi futamának” dobogós helyezettjeit pénzjutalommal is díjazzák. Az Underworld Kupára nevezni - a pincerendszer terhelhetősége miatt - csak limitált számban lesz lehetőség. Részletek és további információk a www.underworldkupa.hu honlapon találhatók.