Menü

2011.08.30.     Hozzászólás 0

UMF 2012

Nem kevesebb, mint hét új modell a 2012-es palettán!

FREDDY
Akik benne vannak a témában, régóta tudják, hogy a Freddy vérbeli freeridegép, de az UMF 2012-re tovább lépett. Mérnökeink kreativitásának hála, egy 180 millimétert mozgó bringa született VPP felfüggesztéssel. Az UMF tervezői 3,1 kilóra fogyasztották a vázat (a rúgóstag nélkül), annak ellenére, hogy bivalyerős, kúpos fejcső biztosítja a masszív villával és az átütő tengelyekkel a tökéletes kontrollt. Minden modell hidraulikával állítható magasságú nyeregcsővel készül, ami jól példázza, hogy tervezőink figyelnek a részletekre…

 

Freddy Team
Freddy Team

  

Műszaki újdonságok: Freddy Team
- VPP system
- 180 mm rugóút elöl/hátul
- 3 kg súlyú váz
- 3 méret, •kúpos fejcső
- átdobó felszerelhető
- 142x12 Thru-Axle
- Avid Code fékek
- Gravity 777 kormány
- Sram X.O váltó
- Gravity Light hajtókar
- Marzocchi 66 RC3 EVO T villa
- Marzocchi Air RC World Cup rugóstag

 

Freddy 1 Disc
Freddy 1 Disc

 

Műszaki újdonságok: Freddy
- VPP System
- 180 mm rugóút elöl/hátul
- 3 kg súlyú váz
- 3 méret, •kúpos fejcső
- átdobó felszerelhető
- 142x12 Thru-Axle
- Avid Code R fékek

 

Hardy MU
Nem kevésbé innovatív, de inkább stílusával hódít – főleg, amikor mozgásba jön – cégünk új fejlesztése, a Hardy MU, avagy az UMF első freestyle fixije, amely mindenféle trükköknek szabad utat enged az átgondolt tervezésnek köszönhetően. A 407 milliméteres láncvillának köszönhetően a Hardy Mu gyorsabban fordul, Mint Kati Witt a jégen! Az 50 milliméteres kormányszár nagyon stabil, bármilyen mozdulatnál, a 700x35C gumik pedig nem csak kényelmesek, de tolerálják, ha valamit elrontasz trükközés közben. A HARDY MU három vázméretben kapható.

 

Hardy M U
Hardy MU

 

BRAD RACE
Ha vázméretekről beszélünk, hány olyan BMX-versenyző van, akiknek a Brad Race túl kicsi vagy túl nagy? Helyes: nem sok, mert optimálisra terveztük. De azon kevesek számára, akik kisebbre vagy nagyobbra vágynak, mérnökeink 2012-re megtervezték a Brad Race ProXXL és MiniS modelleket! A szálfatermetűek részére készül a Brad Race ProXXL (180-195 cm magasságig), ami még mindig csak 9,1 kilogramm a karbon villának és nyeregcsőnek köszönhetően.

 

Duncan3
Még valami? Természetesen! A Duncan új downhill vázat kap, kétféle színben és három méretben. A 63 fokos fejcsőnek köszönhetően a bringa igazi versenygép, tökéletes súlyban: 17,8 kiló. Mondjuk tovább?

 

Duncan Team White
Duncan Team White

 

Műszaki újdonságok: Duncan3
- VPP system
- 210 mm rugóút hátul
- 200 mm rugóút elöl
- 4,04 kg súlyú váz
- 3 méret
- Avid Code R fékek
- Gravity light 777 kormány
- Sram X.O váltó
- Gravity Light hajtókar
- Gravity Light nyeregcső

 

Igen! A Hardy Steel 2 Rigid az új acél villás modell, amely 1,3 kilóval könnyebb a teleszkópos változatnál, és a különböző street-trükköknél stabilabban irányítható! A 24”-es verzió két színben érhető el, és 13,2 kilós.

 

Duncan Team Black
Duncan Team Black

 

BRAD STREET
Végeztünk? Még nem!  Mert mostantól a legkisebb riderek is nyúzhatják a Brad ST bringákat. 2012-től egy 16”-os kerekű BMX-et dobunk piacra. Természetesen hasonlóan jó felszereltséggel, mint a nagytestvérek esetében, pegekkel, singlespeed verzióban, rotorral.

Olvass többet a témáról: umf