Specialized kerékpárok és Fjällräven táskák a Hungexpon

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2024/02/19
A világ egyik legismertebb, és legprofesszionálisabb kerékpármárkája, valamint Skandinávia egyik legnagyobb, és legismertebb outdoor ruházati márkája egy helyen, a február 22 és 25. között megrendezésre kerülő 2. E-Bike Test & Shown!

Nem csak nézheted, de tesztelheted is

Az E-Bike Test & Show különlegessége, hogy a kiállítói standok mellett egy hatalmas tesztpálya is kialakításra kerül, ahol számos kerékpár, leginkább e-bike ki próbálható lesz!

A Bikexpert kerékpárbolt egyedi és felső kategóriás megjelenését, valamint az üzlet által forgalmazott prémium márkákat már korábban bemutattunk… A kínálatukból az idei Test&Show keretében a Specialized e-bike és Fjällräven termékekkel találkozhatsz! 

Specialized e-bike kerékpárok

A high end kerékpárgyártó kínálatából az Active-család több modellje is tesztelhető lesz.

Aki full extrásan felszerelt (lámpák, sárvédők, csomagtartó), könnyedén suhanós városi bringázáshoz keres kerékpárt, annak érdemes figyelmét majd a Turbo Como és Turbo Vado modellekre irányítania – ráadásul mindkettőből kint lesz az igazi csemegének számító, automata agyváltóval és szíjhajtással szerelt verzió is!

Specialized kerékpárok és Fjällräven táskák a Hungexpon-5
Specialized kerékpárok és Fjällräven táskák a Hungexpon-5
Forrás: Specialized
Specialized kerékpárok és Fjällräven táskák a Hungexpon-4
Specialized kerékpárok és Fjällräven táskák a Hungexpon-3

A bringás felfedezőknek felfedezők által tervezett, a kerékpárok SUVjának is nevezett Turbo Tero és Turbo Tero X modelleket is kipróbálhatjuk majd, mely modellek hatalmas, 90 Nm nyomatékú és 710 Wh kapacitású akkumulátorokkal szerelt kerékpárok kiválóak városi és könnyed terepbringázásokra! 

De a kipróbálható kerékpárok mellett megnézhetünk más modelleket is a Specialized kínálatából. Kint lesz, és testközelből megnézheted a "trail bringák királyának" is nevezett, összteleszkópos, karbonvázas, 50 Nm nyomatékú motorral szerelt Levo SL enduro/trail kerékpár, vagy az igazán különleges, a karbonváz technológia csúcsával készült vázzal és villával szerelt, elől-hátul csillapítással rendelkező S-Works Diverge STR gravel kerékpár is!

Fjällräven bringatáskák

A standon nem csak a kerékpároké lesz a terep, hiszen kint lesz a Specialized és a Fjällräven tervezői által közösen megalkotott backpacking termékcsalád, valamint az outdoor cég egyéb táskája is!

Miután mindkét márka a maga területén a letisztult, minőségi és aprólékosan átgondolt valamint kidolgozott tervezés híve, az együtt megalkott táskákról is ezen tulajdonságok sugároznak! Érdemes megnézned például az Expendable Hip Back „övtáskát", mely nem csak egy övtáska, hiszen igény szerint felfele bővíthető űrtartalmú, így akár hátizsákként is funkcionálhat - nem mellesleg két kulacsot is kéznél tudunk tartani! Vagy ismerd meg a Seatbag Drybag+Harness modellt, mely nagyszerű megoldást kínál a nehéz nyeregtáskák zavaró oldalirányú mozgására, avagy a "farokcsóváslásra" - az egyedi fejlesztésű alumínium keret szíjakkal állítható, és a vízhatlan zsák kellően szorosra húzható. 

Specialized kerékpárok és Fjällräven táskák a Hungexpon-2
Specialized kerékpárok és Fjällräven táskák a Hungexpon-2

Teszt mellett akció

Ha megnézted, letesztelted és beleszerettél, akkor nem kell tovább várnod! A kiállítás ideje alatt a helyszínen 20-30%-os kedvezménnyel megvásárolhatod a termékeket! Ráadásul a kedvezmény mellett minden 50 000 forint feletti vásárlás mellé egy Specialized-Fjällräven Purist kulacsot is ajándékba kapsz!

Írd be a naptáradba! 

Február 22-25. között irány a Hungexpo és a 2. E-Bike Test&Show 105/A standja, ahol a Speicalized kerékpárok és Fjällräven táskák téged is várnak!