Menü

2010.12.16.     Hozzászólás 0

Bikefun.hu

Ritchey mtb-külsők gyors/saras talajra

A Ritchey 2011-es gumikínálatában két újdonságot is találhatnak az XC / Maraton menők...

A gyors pályákra szánt vadonatúj mintázattal ellátott WCS Shield külsőt, valamint a dagonyában is kiválóan muzsikáló WCS Z-Max Grip gumit.

 

WCS (azaz a világbajnoki csíkos profi kategória a svájci Swisspower Team és Thomas Frischknecht ajánlásával) változatban természetesen mindkét gumi kevláros peremmel, Tubeless-ready (azaz slime-mal belső nélkül használható) oldalfallal érkezik.

A WCS Shield egy jól bevált mintázatra hajaz Tom Ritchey újragondolásában, hogy a „verseny királya” lehessen használója. A VFA (vektoranalízis) technológia alapján tervezett gumi középen keményebb anyagból készül a gyorsabb gördülés érdekében, valamint, hogy kevésbé kopjon, oldalt viszont puhább, kanyarban jobban tapadó gumikeverékből. 2,1-es méretben 540 gramm súlyú.

81227-wcs_shield_2_1cat-1-.JPG

 

A WCS Z-Max legújabb verziója kimondottan puha gumikeverékből készült, célirányosan a nehéz, saras körülményekhez, laza talajhoz optimalizálva (nem aszfalton koptatásra). Ritka mintázata következményeként könnyedén dobálja ki a trutyit a bütykök közül. Súlya 650 gramm

81227-wcs_z-max_grip-1-.JPG

 

Árak, részletek, viszonteladók: Klikk ide!

Olvass többet a témáról: ritchey