Ritchey mtb-külsők gyors/saras talajra Hír

Bikefun.hu
2010/12/16
A Ritchey 2011-es gumikínálatában két újdonságot is találhatnak az XC / Maraton menők...
Hirdetés
A gyors pályákra szánt vadonatúj mintázattal ellátott WCS Shield külsőt, valamint a dagonyában is kiválóan muzsikáló WCS Z-Max Grip gumit.
 
WCS (azaz a világbajnoki csíkos profi kategória a svájci Swisspower Team és Thomas Frischknecht ajánlásával) változatban természetesen mindkét gumi kevláros peremmel, Tubeless-ready (azaz slime-mal belső nélkül használható) oldalfallal érkezik.
A WCS Shield egy jól bevált mintázatra hajaz Tom Ritchey újragondolásában, hogy a „verseny királya” lehessen használója. A VFA (vektoranalízis) technológia alapján tervezett gumi középen keményebb anyagból készül a gyorsabb gördülés érdekében, valamint, hogy kevésbé kopjon, oldalt viszont puhább, kanyarban jobban tapadó gumikeverékből. 2,1-es méretben 540 gramm súlyú.
81227-wcs_shield_2_1cat-1-.JPG
 
A WCS Z-Max legújabb verziója kimondottan puha gumikeverékből készült, célirányosan a nehéz, saras körülményekhez, laza talajhoz optimalizálva (nem aszfalton koptatásra). Ritka mintázata következményeként könnyedén dobálja ki a trutyit a bütykök közül. Súlya 650 gramm
81227-wcs_z-max_grip-1-.JPG
 
Árak, részletek, viszonteladók:
Hirdetés