Profi kerékpár alkatrészeket sorsoltunk Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2013/03/25
Az ABC Concept Store ajándékait sorsoltuk
Hirdetés

Nyeremények és nyerteseik 

Nyeremények
Bordo Ecolution lakat, BSG szemüveg, Continental abroncs

I. díj Szakáll Béla - Budapest 1 db Bordo Ecolution hajtogatható lakat, a környezettudatos kerékpározók választása. Ökológiai szempontok figyelembevételével fejlesztették a környezeti hatások minimalizálásával anélkül, hogy mindez a biztonság rovására menne. A Materialica Design & Technology Award 2012 ezüstdíjas terméke (értéke: 25.800,-).

II. díj Pintér Sándor - Budapest 1 db BSG-43 Select szemüveg ajándékdoboz. A doboz tartalma: 1 keret (fekete vagy fehér színben) és a hozzá illő minden időjárási körülményekhez ideális lencsék: átlátszó az éjszakai kerékpározáshoz, sárga a borús napokra, MLC lencsék a kontrasztok kiemeléséhez: piros, kék és zöld színben, valamint egy alap füst lencse. A doboz tartalmaz még 7 különböző színű szárvég gumit, a mindig tökéletes megjelenésért (értéke: 39.360,-).

III. díj Haintz Attila - Velence 1 pár Continental PLUS gumiabroncs, a futófelület és az alapváz között egy nagyon rugalmas, speciális kaucsukból készült defekt elleni védőréteggel, mely szinte áthatolhatatlan, az alapvázat megbízhatóan védi a sérülésektől. Az alábbi modellek közül lehet választani: Country Plus, Touring Plus, Traffic Plus, Super Sport Plus (értéke: kb. 20.500,-).

Különdíj: Sármány Erika - Velence BBB BCP-52 WA magasságmérős, 25 funkciós, ANT+ digitális jelátvitellel működő, többszörös tesztgyőztes kerékpár komputert kap ajándékba, 40.000 Ft értékben!!!

BBB BCP-52 WA
BBB BCP-52 WA


Hirdetés