PimpMyMountainBike - pályázati kiírás Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/02/14
Igen, jól látjátok, újra pimpelünk! Ezúttal egy montit fogunk felturbózni...
Hirdetés

Bizonyára sokan emlékeztek még az őszi PimpMyBike akciónkra , ahol egy szerencsés pályázó bringájának megjelenését alaposan feljavítottuk. A nagy sikerre való tekintettel idén folytatjuk a mókát, de most nem városi/országúti, hanem mountainbike bringákkal lehet pályázni.

A nyeremény is konkrétabb, mert ezúttal első sorban nem az egyedi megjelenésen, hanem a funkciókon javítunk, vagyis felszereljük a bringádat:

- Magura MT4-es fékszettel (Első/hátsó fék, féktárcsák, 2 adapter) - Magura Durin X villával - DT Swiss X430 felnikkel (DT Swiss küllőkkel és Shimano aggyal kiegészítve)

PimpMyMountainBike nyeremények

 

  Hogyan vehetek részt?

 

1. Pályázat beküldés/elbírálás Küldd el pályázatodat az info@mozgasvilag.hu címre legkésőbb 2012. február 26. 23:59:59-ig.

A pályázat elemei: - nagyfelbontású (min. 1024x768 pixeles) teljesalakos fotó (mmint a bringáról, lehetőleg semleges háttér előtt),  - opcióként egy rövid, pár mondatos leírás a bringáról és hogy miért Neked kéne nyerned - pályázó elérhetőségei

 

Pályázatot beküldhet: - minden 14. életévét betöltött természetes személy, aki nem áll dolgozói jogviszonyban a Mozgásvilág Kft. és nyereményeket biztosító cégekkel (Mozgásvilág Kft.,  Boneshaker 2006 Bt.  és  Speed-Way Kerékpárüzlet és Szerviz - Vizdák Kft. ), illetve nem közeli hozzátartozója (Ptk. 685.§.b. pontja szerint) ezen cégek dolgozóinak, vagy a nagyfőnököknek. - egy személy több kerékpárral is pályázhat.

 

Pályázható kerékpárok kritériumai: - minden olyan XC, maraton, vagy túra mountainbike jellegű kerékpár pályázható, aminek:       - a váza minimum 80 mm, maximum 120 mm rugóutas villához lett tervezve        - hátul van normál tárcsafék-szem a vázon        - a fejcső normál 1 1/8"-os - csak komplett, működőképes kerékpárral lehet pályázni (tehát üres kerékpár váz, vagy hiányos felszereltségü, pl. kerék, kormány, stb. nélküli bringa kizárva). - a beküldött kerékpár tulajdoni jogviszonyával kapcsolatos felelősség a pályázót terheli (vagyis lécci ne pályázz lopott bringával, vagy ha nem a Tiéd a bringa, akkor beszélj előtte annak tulajdonosával)

(az ettől eltérő tulajdonságú kerékpárra nem szerelhetőek fel a felajánlott alkatrészek. Ha bizonytalan vagy, nagyfelbontású fényképek alapján mi is meg tudjuk állapítani a bringa alkalmasságát, vagy kérd ki a hozzád legközelebb eső  kerékpárszerviz  véleményét)

 

A pályázatok elbírálása: A nyereményeket biztosító cégek tagjaiból álló "vizsgálóbizottság" a fenti kritériumok mellett, szakmai- szempontok alapján választ. A beküldött pályázatok számától és minőségétől függően, 30-40 pályázatot juttatunk tovább.

 

PimpMyMountanBike

 

2. Szavazás

A kiválasztott pályázatokat közzétesszük a Mozgásvilág.hu facebook alkalmazásán legkésőbb 2012. március 1-ig, ahol valamennyi facebook felhasználó szavazhat. A legtöbb szavazatot kapott bringát fogjuk felpimpelni (haveroknál szavazatért lobbizni ér). Egy felhasználó csak egy alkalommal szavazhat, de a szavazás végéig módosíthatja szavazatát (ha másik bringára szavaz, akkor az előzőleg megszavazott bringáról automatikusan lekerül a korább szavazata). A szavazás lezárul: 2012. március 11. 23:59:59-kor. Az eredményhirdetésre 2012. március 12-én kerül sor a www.mozgasvilag.hu oldalon.

 

A "pimpelés" menetéről a Mozgásvilág.hu oldalon folyamatosan beszámolunk és természetesen a kész művet is bemutatjuk, boldog tulajdonosával együtt.

 

PimpMyMountanBike

 

Egyéb feltételek?

 

- A nyertes pályázat beküldője telefonos egyeztetés alapján köteles a Speed-Way Kerékpárüzlet és Szervizhez  eljuttatni kerékpárját, az eredményhirdetést követő (2012. március 12-ével kezdődő) héten. - A nyertes tudomásul veszi, hogy kerékpárját felturbózzuk a pályázati kiírásban szereplő alkatrészekkel (a lecserélt alkatrészek természetesen a pályázó tulajdonában maradnak). - A felújítás során a PimpMyMountainBike pályázat logo-ját diszkréten feltüntetjük a kerékpáron. - A kerékpárról és annak tulajdonosáról számtalan képanyagot készítünk, amelyet marketing célokra a nyereményeket biztosító cégek felhasználhatnak. - A felpimpelt kerékpár és tulajdonosa hivatalos a 2012. március 25-i "Pimptekerésre" , ami gyakorlatilag nem más, mint egy lájtos montizás, tesztelés és szórakozás. - Az elkészült kerékpárt tulajdonosa köteles büszkén és boldogan használni, mutogatni haveroknak, a családnak és az utca emberének.

 

PimpMyMountanBike

 

Funkcionális problémák:

 

A PimpMyBike játék költségvetése kizárólag a fent felsorolt alkatrészeket és az ezek szereléséhez köthető munkadíjat foglalja magában. A tulajdonos részére a  Speed-Way Kerékpárüzlet és Szerviz  javaslatot tehet a pimpelésen kívüli műszaki probléma (hajtás, váltó, stb) felszínre kerülése esetén. Ennek költsége a tulajdonost terheli, de természetesen nem kötelező élni vele. Ugyanígy, egyéni megegyezés alapján már előre is jelezhető, ha ilyen jellegű problémát szeretne a kedves tulaj javíttatni.

 

PimpMyMountanBike

 

Kik vannak a háttérben?

 

A PimpMyBike szervezője és lebonyolítója a Mozgásvilág.hu , vagyis kitaláljuk, utánajárunk, ledumáljuk, meghirdetjük, adminisztráljuk, stb.

A PimpMyBike technikai megvalósítását a  Speed-Way Kerékpárüzlet és Szeriz   biztosítja, vagyis szakmailag hozzászól, véleményez, ránéz, meghatároz, szétszed, szerel, összerak, s közben fütyörészik.

A PimpMyBike első számú alkatrészfelelőse és anyagbeszállítója a Boneshaker 2006 Bt. , aki többek között Magura és DT Swiss márkák termékeinek hivatalos forgalmazója.

 

PimpMyMountanBike
Hirdetés