Neuzer Ravenna 100 Hír

Házi Bernadett
Házi Bernadett
2017/05/16
Hirdetés

Neuzer Ravenna 100 specifikáció

Váz

6061 alu
 

        

Villa

SUNTOUR CR-8V 28"
 

Hajtás

PROWHEEL MY-641 28/38/48T
 

Kerék

MACH1 ER-10 28" DUPLAFALÚ felni
KENDA K197 700X42C köpeny
 

Fék

ALHONGA V

Váltó

SHIMANO TY500

Milyen a Ravenna 100?

Ha nem szereted a kompromisszumokat! Ezen a bringán csaknem mindent megtalálsz, ami egy jó trekking bringa ismertetője és a pénztárcádat sem kell túl tágra nyitnod hozzá: Suntour teleszkópos villa, agydinamó, rugós nyeregcső, komfortos nyereg, ballonos, fényvisszaverő oldalfalú gumik és holland Axa első-hátsó lámpák. A megbízható Shimano Tourney váltók 21 fokozatnyi áttételtartományt biztosítanak.

 

CicaBetty szerint...

A kerékpáron első pillantásra szemet szúrnak a komfortos kerékpározásra hivatott extrák, mint pl. a rugós nyeregcső és a széles ülepű nyereg, illetve festésében mutatós gyöngyházfehér szín, díszítésként vékony lila betűkkel és hasonlóan vékony szürke csíkokkal. Felszereltségében megfelel a trekking kerékpárokkal kapcsolatos alapelvárásoknak: sárhányó, masszív csomagtartó, agydinamós lámpák és letámasztó – amely nála középen kapott helyet.

Neuzer Ravenna 100

Neuzer Ravenna 100

Kipróbálva a kerékpárt azonban éri némi csalódás az embert, ugyanis göröngyösebb terepen a rugós nyeregcső ellenére is csak huppogunk a nyeregben, a kormányt kicsit keskenynek találtam, amely a hátat ezáltal enyhén görbe testtartásba kényszerítette. Ezzel együtt a kerékpár meglehetősen nehéz, összességében robusztus hatást kelt, így leginkább aszfaltos terepre javasolnám Duna-parti gurulásokhoz, közepesen hosszú távokra, mérsékelt mennyiségű csomaggal és leginkább sík terepre.

Hirdetés