Micro Roller Hír

Micro Roller Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/03/25
Ha roller, akkor svájci Micro roller

Kétkerekű vagy elöl kétkerekű roller, ez jó kérdés? A hagyományos kétkerekű rollerrel szemben az elöl kétkerekű KICKBOARDOK egy sokkal vagányabb, különlegesebb szörfölős élményt nyújtanak. Ez miért jó? Mert ez a technika igen hatékonyan fejleszti a mozgáskészséget és az egyensúlyérzéket, de hosszútávon javítja a koncentrálóképességet is. A technika egyébként rövid idő alatt elsajátítható, és érdemes is kipróbálni, mert a Micro rollerrel közlekedni nagyon izgalmas és szórakoztató!

 

microroller.jpg
microroller.jpg

 

3in1 Mini Micro roller
1-5 éveseknek

1-5.jpg
1-5.jpg

Az igazi csodajárgány, mely 1 éves kortól használható; először ülőkével, majd az alacsonyabb kormánnyal már rollerként és 2 éves kortól a végleges T-kormánnyal 5 éves korig. A Mini Micro 3in1 már egészen pici kortól szenzációsan fejleszti a gyerekek mozgását és egyensúlyozó képességét. Az ülőke ergonómikus, kényelmes ülést biztosít a gyermekek részére.

2012-ben az év világjátéka címet nyerte el a 3in1 Mini Micro roller 77.000 termék közül Nürnbergben.

 

Mini Micro rollerek
2-5 éves gyerekeknek

2-5.jpg
2-5.jpg

2-5 éves korú gyerekeknek. Az elöl kétkerekű Mini Micro rollert a test súlypontjának áthelyezésével irányítják a gyerekek, melyet rendkívül gyorsan megtanulnak. Ezzel a manőverezési technikával szenzációsan fejlődik az egyensúlyérzékük és összpontosító képességük. A szülők legnagyobb örömére ez a járgány a mindennapi bölcsödébe és óvodába járást könnyíti meg, de a hétvégi szabadban töltött családi programok szerves résztvevője is lehet. Nem lehet gond többé a gyerekeknek a felnőttekkel való sétálás!

 

Maxi Micro rollerek gyerek
5-12 éveseknek

maximicro.jpg
maximicro.jpg

A Maxi Micro 5 éves kortól ajánlott. Többé nincs gond az unalmas iskolába járással vagy egy családi sétával, szinte egész évben használhatja gyermeked ezt a rollert. Vidám időtöltésre és testmozgás elősegítésére is kiválóan alkalmas közlekedési eszköz.

 

Junior és felnőtt Micro rollerek

fekete.jpg
fekete.jpg

Próbáld ki és használd a Micro Junior vagy Felnőtt alumínium rollereit, melyek az ipari csapágyaknak és a precíz műszaki megoldásoknak köszönhetően kimagasló élményt nyújtanak rollerezés közben. Legyen ez az alumínium roller kétkerekű vagy háromkerekű Kickboard, mely a munkabajárás és szabadidős tevékenységünk egyik legjobb eszköze lehet.