Menü

2011.08.12.     Hozzászólás 0

Különleges kerékpárok a 2. K&H olimpiai kerékpáros napon

Az érdeklődők kipróbálhatják a velocipédet, a riksát, a rekumbenst (fekvőkerékpár) és egyéb különleges kerékpárokat.

Egy hónap múlva, szeptember 11-én rendezi a Budapest Sportiroda-BSI és a Sportaktív SE a 2. K&H olimpiai kerékpáros napot. Az eseménynek a budapesti 56-osok tere ad otthont. A rendezvényen kerékpáros bemutatók, a bringázásról szóló kiállítások és egyéb kerékpáros programok láthatók. A 2. K&H olimpiai kerékpáros naphoz egy olyan túra is kapcsolódik, ami a főváros kerékpárútjain zajlik. Mindezzel a városi kerékpározást szeretnék népszerűsíteni a szervezők.

Az 56-osok terén számos különleges kerékpár, illetve szakág mutatkozik be. Egyebek mellett országúti kerékpárok, mountain bike, BMX flatland, trial, illetve idén újdonságként 3G Stepperbike (kb pont olyan, mint amit mi is kipróbáltunk már) lesz látható. Utóbbi egy olyan új outdoor fitnesz eszköz, aminek nincs ülése, így állva, de nem pedállal, hanem egy-egy, a pedálokat helyettesítő talp segítségével kell hajtani. A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon az érdeklődők kipróbálhatják a velocipédet, a riksát, a rekumbenst (fekvőkerékpár) és egyéb különleges kerékpárokat.

A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon a hazai kerékpársport ismert alakjaival, vezetőivel és egyesületeivel találkozhatnak az érdeklődők, mint ahogy jelen lesznek a klasszikus és az extrém szakágak képviselői is. A gyerekeket teszt-, ügyességi és KRESZ-pályákkal, valamint egyéb programokkal várják a szervezők. Az esemény szlogenje: Minden, ami kerékpár.

 

Bővebb információ: Klikk ide!

Olvass többet a témáról: Kerékpáros nap 2011