Különleges kerékpárok a 2. K&H olimpiai kerékpáros napon Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/08/12
Az érdeklődők kipróbálhatják a velocipédet, a riksát, a rekumbenst (fekvőkerékpár) és egyéb különleges kerékpárokat.
Hirdetés
Egy hónap múlva, szeptember 11-én rendezi a Budapest Sportiroda-BSI és a Sportaktív SE a 2. K&H olimpiai kerékpáros napot . Az eseménynek a budapesti 56-osok tere ad otthont. A rendezvényen kerékpáros bemutatók, a bringázásról szóló kiállítások és egyéb kerékpáros programok láthatók. A 2. K&H olimpiai kerékpáros naphoz egy olyan túra is kapcsolódik, ami a főváros kerékpárútjain zajlik. Mindezzel a városi kerékpározást szeretnék népszerűsíteni a szervezők.
Az 56-osok terén számos különleges kerékpár , illetve szakág mutatkozik be. Egyebek mellett országúti kerékpárok, mountain bike, BMX flatland, trial, illetve idén újdonságként 3G Stepperbike (kb pont olyan, mint amit mi is kipróbáltunk már ) lesz látható. Utóbbi egy olyan új outdoor fitnesz eszköz, aminek nincs ülése, így állva, de nem pedállal, hanem egy-egy, a pedálokat helyettesítő talp segítségével kell hajtani. A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon az érdeklődők kipróbálhatják a velocipédet, a riksát, a rekumbenst (fekvőkerékpár) és egyéb különleges kerékpárokat.
A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon a hazai kerékpársport ismert alakjaival, vezetőivel és egyesületeivel találkozhatnak az érdeklődők, mint ahogy jelen lesznek a klasszikus és az extrém szakágak képviselői is. A gyerekeket teszt-, ügyességi és KRESZ-pályákkal, valamint egyéb programokkal várják a szervezők. Az esemény szlogenje : Minden, ami kerékpár.
 
Bővebb információ: Klikk ide!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés