Jó Tanuló Jó Sportoló Hír

www.3x2s.hu
2009/04/15
Brogli Réka a X2S-KONA TEAM fiatal tehetsége Húsvét előtt 3. alkalommal vehette át a Kossuth téren a Magyar Köztársaság Jó Tanuló Jó Sportoló díját.
Hirdetés

Az eseményen Réka sportteljesítményét (Magyar Bajnok, MTB, tereptriatlon, terepduatlon sportágakban) és kitűnő tanulmányi eredményeit is méltatták. Többek között Kovács Ágnes többszörös olimpiai bajnok úszó. Réka beszámolója.

 

"A 3. Köztársaság Jó Tanuló Jó Sportoló díjátadóm

Igaz, hogy már harmadszor kaptam meg a kitüntetést, de mégis izgatottan vártam, hogy elinduljunk Budapestre. Az ünnepség a Néprajzi Múzeumban volt megtartva.

Az utolsó percekben futottunk be, mert az autópályán nagy baleset volt. Mindenkinek névre szóló helye volt. A díjakat Dr. Szüdi János adta át. Legtöbben általános iskolások voltunk. Miután megkaptuk Torres Dani énekelt nekünk.

Ezután megkapták a Középiskolások, és Bartók Eszter egy másik Megasztár lépett föl. Végül átvették az egyetemisták is. Ez után nagy meglepetésben volt részem, mert a tavaly visszavonult úszó Kovács Ágnes beszélt az életéről. Ez nagyon érdekes volt, mert megtudtuk, hogy egy olimpiai bajnoknak is lehet három diplomája.

Később csináltattam Ágival egy közös fényképet és aláírást kaptam. A díjunk nagyon szép volt, egy bronzérembe gravírozták a kitüntetés nevét és ezt egy kék tartóba tették. Emellett még kaptunk egy oklevelet, amin nekem Ági aláírása díszeleg. Később volt egy állófogadás, ahol nagyon finom ételeket kaptunk."
Hirdetés