Indul a Bam! Hír

BaM!
2010/03/29
Március 29-én, hétfőn a munkahéttel együtt indul a Bringázz a munkába ujabb fordulója!
Hirdetés

Tekerj április 30-ig legalább 8x és így teljesíted a kampányt. , garantált ajándék, izgalmas versengés, események és a bringázás csodás élménye vár! a honlapon és vezesd a közlekedési naplóban a munkába bringázás alkalmait. Ezúton kérünk, hogy amennyiben szükséges, frissítsd személyes adataid a honlapon.

 

Továbbra is jelölheted, ha szoknyában/öltönyben tekertél, vonattal kombináltan mentél munkahelyedre, sőt, újdonságképpen már azt is, ha gyermekeddel indultál otthonról és munka előtt bringán vitted/kísérted őt suliba vagy oviba. 

 

A céges verseny az eddigiekhez hasonlóan működik, várjuk az új cégek nyilatkozatait a céges megmérettetéshez való részvételben. A már beküldött nyilatkozatok továbbra is élnek. Kérünk, hogy amennyiben változott a cég létszáma, ezt jelezd felénk a bringazz(kukac)kerekparosklub.hu emailen. A pénzintézetek és a tanácsadók újra meghírdetik iparági versenyüket, várjuk, az újabb iparági kihívókat is.

 

Ha szeretsz bringázni, márpedig nem véletlenül veszel részt a Bam!ban, vedd rá barátaid, rokonaid, munkatársaid. A kampány hírének terjesztésében segítségedre vanna különböző Bam!os anyagaink . várnak, gyere be személyesen irodánkba vagy jelezd a bringazz(kukac)kerekparosklub.hu emailen, hova kell küldjük.

Bringára fel, legyen vidám a hétköznapod is!  
Hirdetés