Gravel kerékpárok 2020

Gravel kerékpárok 2020

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/11
Ha sosem tudhatod, hogy milyen terepen fogsz tekerni...
Hirdetés
Neuzer Courier CX Forrás: Neuzer

Neuzer Courier CX

A teljesítményorientált geometriához jól teljesítő szettet válogattunk össze. Kiemelve a Shimano mini V-féket, ami... hát…bocs, de... fog mint a zöldfesték.

191 900 Ft

Érdekel


Neuzer Courier Adventure Forrás: Neuzer

Neuzer Courier Adventure

Megbízható alu váz és a rezgéseket jól elnyelő acél villa. Tárcsafék. Kéttányéros hajtómű. Bírja a viszontagságokat.

222 900 Ft

Érdekel


Kross Esker 2.0 Forrás: Kross

Kross Esker 2.0

Aluminium Superlite váz, Sora váltórendszerrel felszerelve az ESKER 2.0 a terephasználat lehetősége mellett csomagokat és egyéb hasznos kiegészítő felszereléseket is fogad. A bringa számos rögzítő konzollal van ellátva, így csomagtartót, sárvédőt, további kulacsokat egyaránt fogad. Mostantól már a leghosszabb távok sem jelentenek akadályt!

299 990 Ft


Cube Nuroad Pro Forrás: Cube

Cube Nuroad Pro

Miért kellene megfordulni és hazamenni, csak mert elfogy előled az aszfalt? Úgy építettük meg a Nuroad Pro-t, hogy megválaszolja ezt a kérdést... és további kalandokra csábítson. Áthidalja az országút és a döngölt terep közötti szakadékot megalkotva a tökéletes gépet a kalandvágyó bringásoknak.

339 990 Ft

Érdekel


Kross Esker 4.0 Forrás: Kross

Kross Esker 4.0

Acél váz, terepzöld szín, Tiagra váltók. A széles külső gumik fogadásához a vázgeometrián is finomítani kellett. A speciális „gravel” jellegű vázkialakításnak köszönhetően az Esker 4.0 kiszámítható, stabil menetkarakterisztikával rendelkezik, hosszú távokon is megfelelő kényelmet biztosít. A túrázásra optimalizált kerékpár fürgén gurul az épített utakon, mindazonáltal élvezetes élményt nyújt a murvás dózerutakon – csomagokkal felpakolva vagy anélkül egyaránt.

399 990 Ft


Kross Esker 6.0 Forrás: Kross

Kross Esker 6.0

Ha már kevés az országúti kerékpározás élménye, imádod a hosszú túrákat és szükséged van egy könnyen karbantartható, robusztus kerékpárra, amellyel a téli-tavaszi edzéseidet is végezheted, akkor a megoldás a legújabb garvel kerékpár. Tempós haladást biztosít aszfalton, de örömed leled benne akkor is, ha az útról letérsz.

Az ESKER 6.0 modell tökéletes választás elegáns fekete grafit matt színével és a legoptimálisabb felszereltséggel. Aluminium Superlite vár, mely könnyű, mégis erős, hogy minden kihívásnak megfeleljen a bringa. A sokrétű felhasználás és a változatos terepviszony ballonos külső gumikat feltételez. Az Esker vázkialakítása masszív, mind az első, mind a hátsó kerék esetében széles abroncsot fogad. A sár még a masszív kerekek mellett sem gyűlik fel, így akkor sincs baj, ha mély dagonyán keresztül vezet az út.

519 990 Ft

Érdekel


Gepida Cassis Gravel GRX 400 Forrás: Gepida

Gepida Cassis Gravel GRX 400

Egyedi darab és nem csak a Gepida elektromos kerékpárok között! Ízig-vérig Gravel, amely már ránézésre is terep után kiált. A szinte kötelező Shimano GRX váltókkal szerelt bringa megkapta a külön E-Road és E-Gravel kerékpárokra tervezett Bafang M800-as rendszert: tökéletesen integrált motor és akkumulátor, amit egy ergonomikus kormány és középen elhelyezett színes kijelző tesz teljessé. Mind technikailag, mind pedig esztétikailag kiemelkedő darab.

1 062 900 Ft


KTM X-Strada 710 Forrás: KTM

KTM X-Strada 710

Semmilyen terep nem állhat az utadba, ha egy ilyen jól felszeret KTM gravel bringán hasítasz. A speciálisan gravel körülményekhez optimalizált Shimano GRX szett és a könnyű Schwalbe G-One külsők remekül kiegészítik az X-Strada vázat.

Érdekel


KTM X-Strada LFC Forrás: KTM

KTM X-Strada LFC

A gravel irányzat jó úton halad afelé, hogy az egyik legszélesebb igényeket kielégítő kategória legyen. Ha azt hallod gravel, az éppúgy jelentheti az úttalan utakon sportolást, mint az ugyanezen terepen kötetlenül túrázást, vagy akár hétköznapi ingázást is. A KTM X-Strada LFC-t is ezek az igények inspirálták a hétköznapi használatot megkönnyítő csomagtartóval, sárhányóval és komplett világítással gyárilag felszereve. Természetesen Shimano GRX-szettel érkezik.


KTM X-Strada Glory Forrás: KTM

KTM X-Strada Glorious

2020-ban már ott tart a kerékpáripar - de a KTM kínálata mindenképpen -, hogy nincs olyan kerékpáros igény, amit ne lehetne kielégíteni. Az egyre szélesebben értelmezett kerékpáros kategóriáknak köszönhetően a méltán népszerű gravel élményt azok is megtapasztalhatják, akik nem tudnak megbarátkozni a koskormánnyal. Természetesen GRX-szett erről a bringáról sem hiányozhat.

Érdekel


Hirdetés