FatBike, pizza, házisör

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/04/10
Csak itt csak most, soha sehol máshol
Hirdetés

FatBike teszt Forrás: Mozgásvilág.hu
FatBike teszt
Kép forrása: Mozgásvilág.hu
 

 

Tavaly beleszerettünk Somoskőújfaluba, a Medves-Karancs vidékbe, a és abba, hogy három napon keresztül csúcsbringákat tesztelünk a legmenőbb, itthon is elérhető kerékpármárkák közül.

 

A folytatatás tehát nem volt kérdés, így újra itt vagyunk és fél napnyi (Cube, Focus, Kellys, Merida, Neuzer) tekerés után éppen a kemencében sült pizzánkra várunk… no meg sört iszunk… és pálinkát… és mert nem vagyunk önzők, Titeket sem hagyunk ki a jóból.

   

 

FatBike teszt Forrás: Mozgásvilág.hu
FatBike teszt
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

  

Nyerj FatBike túrát és Rubena Mitas külsőt
A tesztelés mellett, csak úgy brahiból FatBike-okkal is szórakoztunk, ami akkora élmény, hogy a Vargánya Vendégház jóvoltából két haveroddal együtt Te is részt vehetsz benne egy vezetett FatBike túra alkalmával és még egy jóféle pálinkával is megvendégelnek, ha melléd szegődik a szerencse.

 

Ezen kívül két pár Rubena Mitas külsőt is kisorsolunk (aztán, ha tovább iszunk és még jobb kedvünk lesz, a bringákat is szétosztjuk… na jó, azt sajna mégsem tehetjük meg).

 

Nyomj egy lájkot és szólj hozzá (megosztani is ér) a lenti facebook posthoz, legkésőbb 2015. április 13. 12:00-ig és ha szerencséd van, Tiéd a két Rubena Mitas külső egyike, vagy a három főre szóló vezetett FatBike túra.

  

FatBike teszt Forrás: Mozgásvilág.hu
FatBike teszt
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

  

 

Szerintünk a FatBike...
"Bármennyire kövér, a mély és híg sárban sikerült elsüllyeszteni, de túrázni és hawaii dj nonstop zene hangulathoz tökéletes játékszer".

 

"Egy pillekönnyű kövér bringa, ami meglepően pattogva száll a köveken... Brahiból, durvulásra és feszkó levezetésre perfekt".

 

"Nem véletlenül hívják Zetornak, a kerékpárok között ez a traktor, de technikai tudását illetően inkább John Deere kereszteltem volna".

 

Nyerj FatBike túrát és Mitas külsőt!!!A tesztelés mellett, csak úgy brahiból FatBike-okkal is szórakoztunk, ami akkora...

Posted by Mozgásvilág.hu on 2015. április 10.
Hirdetés