Egy bringaboltos kedvencei

(x) - Támogatott tartalom
2014/08/04
Melyik bringás kiegészítők lesznek augusztus slágerei?

Minden nap bringákkal és bringás alkatrészekkel, -kiegészítőkkel foglalkozik, tudja mit kérnek a vevők, mi a legmenőbb, mi kevésbé. Az esztergomi bringaguru ezeket ajánlja augusztusra...

 

Axa Nano 50 Plus
dinamós első lámpa
Az Axa második legizmosabb modellje 75 métert világít meg a bringa előtt. Az Intelligent Beam Technology-nak köszönhetően a fénypászma a sebesség függvényében változik, kis sebességnél rövid, de széles, a sebesség növekedésével megnyúlik, hogy a távoli akadályokat is időben észleld. USB töltő kimenetével töltheted a GPS-ed, vagy telefonod, az állófény pedig megállás után még 4 percig biztosít számodra láthatóságot.

Axa Nano 50 plus
Axa Nano 50 plus

és agydinamós kivitelben is kapható.

23.990 - 24.990 Ft

 

Tioga Biogrip markolat
Kis átmérőjű anatómikus markolat. Széles választékban lehetett eddig is kapni anatómikus markolatokat, de mindegyik nagy bumszli, mountain bike-ra szinte teljesen alkalmatlan. A Tioga viszont ügyesen játszott a falvastagsággal, így ahol nem szükséges, ott valóban leheletvékony az anyag, ahol szükséges, ott pedig komfortos alátámasztást nyújt. Kis kezűeknek, hölgyeknek is melegen ajánlott.

Tioga Biogrip
Tioga Biogrip

1.560 Ft

 

Tioga City Slicker köpeny
A Tioga örökzöld city-trekking gumija. Anyaga High-Energy Rubber, ami alacsony gördülési ellenállást és nagy hatékonyságot jelent. A mintázata miatt aszfaltra ajánlott, vizes úton is jól tapad. 26 X 1,5" / 26 X 1,95" / 700 X 38C méretben is kapható, drótperemes kivitelben.

Tioga City Slicker
Tioga City Slicker

6.990 - 7.460 Ft

 

Sigma Sport PT16
többfunkciós szerszámkészlet
Hogy ne érhessen meglepetés. A PT16 multiszerszámon szinte mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet egy útszéli javításhoz: 2/2,5/3/4/5/6/8 mm imbuszt, 8/10/15 mm-es csillagkulcsot, sima kés csillagcsavarhúzót, láncbontót, három különböző méretű küllőkulcsot és két gumipajszert.

Sigma Sport PT16
Sigma Sport PT16

7.690 Ft

 

Uvex i-vo kerékpáros sisak
Uvex minőség. Nem csak feltűnő, nem csak véd. Amiről sokan elfeledkeznek, az a viselési komfort. Hiszen, ha naponta több órát van a fejeden, nem mindegy, hogy érzed magad benne. Az Uvex sisakok többek között ebben kiemelkedőek. Olyan, mintha a fejedre öntötték volna. IAS 3D - magasságában is állítható fejpánt, antibakteriális szivacsozás, 24 szellőző, rovarháló, monomatic csat. 2 méretben kapható. És magától értetődően in-mould.

Uvex i-vo
Uvex i-vo

20.490 Ft