Menü

2014.08.04.     Hozzászólás 0

(x)

Egy bringaboltos kedvencei

Melyik bringás kiegészítők lesznek augusztus slágerei?


Minden nap bringákkal és bringás alkatrészekkel, -kiegészítőkkel foglalkozik, tudja mit kérnek a vevők, mi a legmenőbb, mi kevésbé. Az esztergomi bringaguru ezeket ajánlja augusztusra...

 

Axa Nano 50 Plus
dinamós első lámpa
Az Axa második legizmosabb modellje 75 métert világít meg a bringa előtt. Az Intelligent Beam Technology-nak köszönhetően a fénypászma a sebesség függvényében változik, kis sebességnél rövid, de széles, a sebesség növekedésével megnyúlik, hogy a távoli akadályokat is időben észleld. USB töltő kimenetével töltheted a GPS-ed, vagy telefonod, az állófény pedig megállás után még 4 percig biztosít számodra láthatóságot.

Axa Nano 50 plus

Hagyományos és agydinamós kivitelben is kapható.

23.990 - 24.990 Ft

 

Tioga Biogrip markolat
Kis átmérőjű anatómikus markolat. Széles választékban lehetett eddig is kapni anatómikus markolatokat, de mindegyik nagy bumszli, mountain bike-ra szinte teljesen alkalmatlan. A Tioga viszont ügyesen játszott a falvastagsággal, így ahol nem szükséges, ott valóban leheletvékony az anyag, ahol szükséges, ott pedig komfortos alátámasztást nyújt. Kis kezűeknek, hölgyeknek is melegen ajánlott.

Tioga Biogrip

1.560 Ft

 

Tioga City Slicker köpeny
A Tioga örökzöld city-trekking gumija. Anyaga High-Energy Rubber, ami alacsony gördülési ellenállást és nagy hatékonyságot jelent. A mintázata miatt aszfaltra ajánlott, vizes úton is jól tapad. 26 X 1,5" / 26 X 1,95" / 700 X 38C méretben is kapható, drótperemes kivitelben.

Tioga City Slicker

6.990 - 7.460 Ft

 

Sigma Sport PT16
többfunkciós szerszámkészlet
Hogy ne érhessen meglepetés. A PT16 multiszerszámon szinte mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet egy útszéli javításhoz: 2/2,5/3/4/5/6/8 mm imbuszt, 8/10/15 mm-es csillagkulcsot, sima kés csillagcsavarhúzót, láncbontót, három különböző méretű küllőkulcsot és két gumipajszert.

Sigma Sport PT16

7.690 Ft

 

Uvex i-vo kerékpáros sisak
Uvex minőség. Nem csak feltűnő, nem csak véd. Amiről sokan elfeledkeznek, az a viselési komfort. Hiszen, ha naponta több órát van a fejeden, nem mindegy, hogy érzed magad benne. Az Uvex sisakok többek között ebben kiemelkedőek. Olyan, mintha a fejedre öntötték volna. IAS 3D - magasságában is állítható fejpánt, antibakteriális szivacsozás, 24 szellőző, rovarháló, monomatic csat. 2 méretben kapható. És magától értetődően in-mould.

Uvex i-vo

20.490 Ft

Ajánló