Cross Travel Lady Hír

Házi Bernadett
Házi Bernadett
2017/05/16
Összességében olyan hosszabb túrákra tartjuk alkalmasnak, amelyek lehetőleg síkon haladnak, mert huzamosabb emelkedőkön erősebb kerékpáros hölgyek is elvérezhetnek a nyergében.
Hirdetés

Cross Travel Lady Specifikáció

Váz

TRAVEL LADY 700C
 

        

Villa

SUNTOUR SF16-NEX-DS 700C
 

Hajtás

SHIMANO AFCTX801E888CL
 

Kerék

X12 32H felni
CONTI SPEED RIDE 42-622 köpeny
 

Fék

SHIMANO AM315LFPRX090
 

Váltó

SHIMANO ALTUS

Nyereg

SELLE ROYAL ARIEL SR-5058

Milyen a Cross Travel Lady? 

CicaBetty szerint...

A Cross Travel maga a megtestesült trekking kerékpár, felszerelését tekintve semmi kétséget nem hagy efelől. Az egész kerékpárt teherbírás szempontjából masszívra tervezték, ám ennek ellenére a váz mégsem tűnik robusztusnak. Ennek ellenére csak a váz formájából következtethetünk rá, hogy ez egy női kerékpár, a színei (fekete-kék-szürke) egyáltalán nem tükrözik ezt. A kerékpárt egyszerűen mindennel felszerelték, amire a tulajdonosának szüksége lehet.

Cross Travel

Cross Travel

Egyedi színre fújt Suntour első teleszkóp, tárcsafék, agydinamós lámpák, elöl-hátul sárhányó, gumipókokkal ellátott teherbíró csomagtartó, kényelmes széles ülepű nyereg, enyhén ívelt kormány és ideális helyre szerelt letámasztó teszi komfortossá a kerékpártúrázást. Hátránya, hogy a kerékpár már önmagában is igen nehéz, ha még csomagokat is pakolunk rá, az emelgetést még csak távolról se próbáljuk meg. Összességében olyan hosszabb túrákra tartjuk alkalmasnak, amelyek lehetőleg síkon haladnak, mert huzamosabb emelkedőkön erősebb kerékpáros hölgyek is elvérezhetnek a nyergében.

Hirdetés