Celeste zöld bringák a Mozgásvilágon - Bianchi kerékpárok Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/11/06
Tudod milyen szín a celeste zöld? És melyik minőségi bringák híres védjegye ez a speciális színvilág? Most nemcsak megtudhatod választ, hanem a termékinfónkban találkozhatsz ezen kerékpárok néhány izgalmas példányával!
Hirdetés

A Bianchi név a kerékpársportban és a kerékpárok világában jártas embereknek ismerősen csenghet. Nem véletlenül, hiszen a celeste zöld - már több mint 100 éve a márka egyik ismertetőjegye - színű kerékpárok fontos helyet foglalnak el a profi, és amatőr kerékpározás történelmében.  A számtalan technikai innováció, fejlesztés, profi szakértőgárda, és a versenysportban elért sikerek az elmúlt évszázad egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbbnak tartott kerékpármárkájává tette a Bianchi t.



Így a kicsit több mint 120 éves múltra visszatekintő brand kedvelőinek, és a minőségi kerékpárok után érdeklődők számára egyaránt jó hírrel szolgálhatunk, mivel az idei évtől ismét megkezdődött a Bianchi kerékpárok forgalmazása a Bikeline kft -jóvoltából.  A forgalmazó az országúti, MTB modelljei mellett az idehaza kevésbé ismert trekking és városi vonal bevezetését is megkezdte a magyar piacra, melyeket most megtekintheted a TERMÉKINFÓNKBAN . Sőt, azt is megtudhatod, hogy hol tudod megvásárolni a kiszemelt kétkerekűt!

 

Ja, hogy tél van és hideg? Próbáltad már Dakine kesztyűben? A clarino szintetikus bőr a legjobb fellelhető anyag a tenyérrészhez, a szellőző nejlon panelek révén kevésbé izzadunk, a neoprén jó védelmet biztosít az ujjperceknek... próbálj ki egy Bianchi t Dakine -ban! :)

 
Hirdetés