Menü

2009.11.06.     Hozzászólás 1

Celeste zöld bringák a Mozgásvilágon - Bianchi kerékpárok

Tudod milyen szín a celeste zöld? És melyik minőségi bringák híres védjegye ez a speciális színvilág? Most nemcsak megtudhatod választ, hanem a termékinfónkban találkozhatsz ezen kerékpárok néhány izgalmas példányával!

A Bianchi név a kerékpársportban és a kerékpárok világában jártas embereknek ismerősen csenghet. Nem véletlenül, hiszen a celeste zöld - már több mint 100 éve a márka egyik ismertetőjegye - színű kerékpárok fontos helyet foglalnak el a profi, és amatőr kerékpározás történelmében.  A számtalan technikai innováció, fejlesztés, profi szakértőgárda, és a versenysportban elért sikerek az elmúlt évszázad egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbbnak tartott kerékpármárkájává tette a Bianchit.

Így a kicsit több mint 120 éves múltra visszatekintő brand kedvelőinek, és a minőségi kerékpárok után érdeklődők számára egyaránt jó hírrel szolgálhatunk, mivel az idei évtől ismét megkezdődött a Bianchi kerékpárok forgalmazása a Bikeline kft-jóvoltából.  A forgalmazó az országúti, MTB modelljei mellett az idehaza kevésbé ismert trekking és városi vonal bevezetését is megkezdte a magyar piacra, melyeket most megtekintheted a TERMÉKINFÓNKBAN. Sőt, azt is megtudhatod, hogy hol tudod megvásárolni a kiszemelt kétkerekűt!

 

Ja, hogy tél van és hideg? Próbáltad már Dakine kesztyűben? A clarino szintetikus bőr a legjobb fellelhető anyag a tenyérrészhez, a szellőző nejlon panelek révén kevésbé izzadunk, a neoprén jó védelmet biztosít az ujjperceknek... próbálj ki egy Bianchit Dakine-ban! :)