Bringázzunk együtt otthonról haza!

Bringázzunk együtt otthonról haza!

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2021/07/27
Közeleg augusztus 20-a, amikor egy grandiózus tűzijátékkel az államalapítást ünnepli Magyarország Budapesten. De mi az, ami miatt ez az ünnep más lesz, mint a többi? Aktívabb... Sokkal sokkal aktívabb...

A huszadikai ünnep összekapcsolódik június 4-ével, a nemzeti összetartozás napjával is. Ezen a napon emlékezünk meg arról a napról, amikor az első világháborút lezáró békerendszer folyamán több millió honfitársunk a magyar határon túlra szakadt. 2020-ban ennek a fontos eseménynek a századik évfordulójáról egy különleges bringatúrával emlékeztünk volna meg, de a koronavírus-járvány miatt terveinket 2021-re kellett halasztanunk.

Bringázzunk együtt otthonról haza!

Augusztusban minden szomszédos országból indulnak határon átívelő 3-9 napos vándor kerékpártúráink, amelyek augusztus 20-án érkeznek Budapestre, a Kossuth térre. Így kötjük össze a Kárpát-medencét bringával a Lajtától a Kárpátok csücskéig.

Mit ajánlunk?

- kedvezményes árú kerékpártúrákat

- útvonalbiztosítást

- csomagszállítást

- transzfert a kiinduló helyre és haza

- teljes ellátást és szállást

- exkluzív záróbulit augusztus 20-án Budapesten a Duna parton

Honnan indulnak a túrák?

Erdélyből 4 útvonalon,

Felvidékről 2 útvonalon,

Ausztriából Bécsújhelyről,

Szlovéniából Lendváról,

Horvátországból Eszékről,

Szerbiából Újvidékről,

Ukrajnából Alsóvereckéről.

Mit kell tennie a résztvevőnek?

- Hozni a bringádat. Trekkinggel, országútival, montival is teljesíthetők a túrák. 20 km/h körüli átlagot fogunk tekerni.

- Tudni egy nap 80-100 kilométert tekerni.

- Jelentkezni mielőbb. Határidő: augusztus 1.

Mennyibe kerülnek a túrák?

Fontos hangsúlyozni, hogy nagyon olcsók a túrák. A leghosszabb 9 napos erdélyi túrák 49 000 forintba kerülnek, a legrövidebb 3 napos délvidéki túra 19900 forintba kerül. Ebben benne van minden költség.

A részvétel kizárólag legalább az első oltás megtörténtének hitelt érdemlő igazolásával lehetséges. Ha minimum 3 napra velünk tartasz, a túra végén, az augusztus 20-án este ajándék szállást biztosítunk neked a Budapesten a záróünnepség után.

Otthonrolhaza.hu

Hirdetés