Bringázd körbe a Tisza-tavat! Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2008/05/04
Itt a lehetőség, hogy csodás környezetben, friss levegőn kerékpározz. Ha szeretsz kerékpározni, és szívesen megismerkednél az alföldi tájjal, vagy a Tisza-tó vízi élővilágával, ezt a rendezvényt neked találták ki!
Hirdetés

Május 10-én Téged is vár a Tour de Tisza-tó. Az esemény az Amatőr Túra sorozat első állomása, amely egy 70 kilométeres túra körben, a Tisza-tó partján haladó kerékpárúton.

Kicsik és nagyon, fiatalok és idősek egyaránt jól érezhetik magukat, senki nem fog unatkozni! A gyerekeket látványos ügyességi pálya és kerékpáros bemutató várja, a felnőttek pedig aktív pihenéssel tölthetik el a hétvégét.

Ha elsőre hosszúnak találod a 70 kilométernyi kerekezést, akkor is köztünk a helyed: választhatod a 15 kilométeres családi kerékpártúrát is - a lényeg, hogy gyere el családoddal, szeretteiddel együtt, bringázzatok közösen! Ne hagyjátok ki ezt a remeknek ígérkező eseményt. A pünkösdi hosszú hétvége pedig még arra is lehetőséget nyújt, hogy a túra után felfedezzétek Tiszafüredet és csodálatos környékét.

Hirdetés