Menü

2008.04.10.     Hozzászólás 0

Bodrogi László a sztárvendég a Millenárison

A 2008. április 20.-i Critical Mass kerékpáros felvonuláshoz kapcsolódóan egész napos programot szerveznek a Millenáris velodromban, ahol a sztárvendég a tavalyi országúti kerékpáros Világbajnokság időfutamának ezüstérmese, Bodrogi László lesz.

A Credit Agricole proficsapat versenyzője hosszú ideje Franciaországban él, így hazai „fellépése” igen különleges alkalomnak számít. Az egyetlen, a Tour de France-on is indult magyar versenyző, a Velo.hu bringamagazin és honlap szervezésében jön a „Milli-re”, ahol 1,5 órás talk-show keretében ismerhetjük meg pályafutásának eddigi történetét és hallhatunk Olimpiai céljairól is.

Bodrogi egyébként egyenesen Pekingből érkezik Budapestre, mint az Olimpiai Játékok biztos résztvevője és éremesélyese, a kerékpáros pályát teszteli a kínai fővárosban. Idehaza csak néhány napot tartózkodik, ezalatt főleg az Olimpiával kapcsolatos kötelezettségeit fogja intézni.

Az említett napon Laci a talk-show mellett autogramot is oszt és vázdedikálásra is lehetőségük lesz az érdeklődőknek, illetve megfelelő időjárási körülmények esetén az ódon betonpályán is teker majd néhány bemutatókört a legeredményesebb magyar kerékpáros.

A Millenárisra a belépés természetesen ezen a napon is ingyenes. Aki pedig szeretné Bodrogit budapesti érkezésekor Ferihegyen köszönteni, azt kérjük, vegye fel a szervezőkkel a kapcsolatot az info@velo.hu címen.

A Bodrogi talk-show időpontja és helyszíne:
2008.04.20., 10:00 -11:30, Budapest, Millenáris kerékpárpálya, XIV.ker., Szabó József u. 3