Belo Bike sorsolás

Belo Bike sorsolás

Támogatott tartalom
2022/07/24
30ezer forintos vásárlási utalványt sorsoltunk.

BELO BIKE - Innovatív kerékpárüzlet 

A BELO BIKE egy igazán trendi, modern és innovatív kerékpárüzlet Biatorbágyon. Üzletük Biatorbágy központjában, a Bia Korzó üzletház 1. emeletén található. Többféle típusú kerékpár, elektromos kerékpár közül választhatsz, ha ellátogatsz hozzájuk. Legyen az mountainbike, városi,  vagy trekking . Természetesen a gyerekekről sem feledkeztek meg, hiszen nagyon fontosnak tartják, hogy már egészen kicsi kortól gyermekeink is megszeressék a kerékpározás adta szabadság örömét, így mind a kisfiúk, mind a kislányok találhatnak számukra ideális kerékpárt.

Üzletük kínálatából kiemelkednek az egyelőre csak náluk elérhető C-PRO karbon kerékpárok. Ez jellemzi legjobban a C-PRO bringákat: TÖKÉLETESRE FEJLESZTETT GEOMETRIA, PONTOS FORMATERVEZÉS, PRÉMIUM DESIGN

A több, mint 25 éves Capriolo márka új, tovább fejlesztett, prémium vonala, mely ÁR/ÉRTÉK arányban igazán figyelemre méltó modellpalettával rendelkezik. Az egyre sokrétűbb fogyasztói igények, a minőségi kerékpárok iránti kereslet hívta életre a márkát. C PRO = Capriolo Professional, mely egyet jelent a prémium minőséggel. Minőségi váltók, fékrendszerek, váz, kényelmes nyereg - csak néhány jellemző, ami meghatározó lehet kerékpár választásod során.

Mi vár rád, ha ellátogatsz a BELO BIKE-ba? Az alábbi videóból minden kiderül!

Sorsolás!

30.000 forint értékű Belo Bike vásárlási utalványt nyert: Morvai Dávid