2018-ra megújult a Duna Maraton

(x) - Támogatott tartalom
2018/06/11
Új kihívások - a család minden tagjának!

Eliminátor, E-bike futam, időfutam egyéni indítással, Fagyi Kupa futóbicikliseknek is és minden ami két keréken is gurul! Már szombaton is.

Valamint a klasszikusok: minitáv, rövidtáv, középtáv és extrem hosszútáv - mindez online nyomkövetéssel és real time közvetítésen keresztül - Magyarországon először.

Ott a helyed!

 

A hosszú évek óta népszerű Duna Maratonon 2018-ban a minitáv, rövidtáv, középtáv és hosszútáv mellett kerékpáros kihívások, családi- és buliprogramok is lesznek dögivel.

 

Duna Maraton Forrás: Duna Maraton
Duna Maraton
Kép forrása: Duna Maraton

 

2018. július 7-8. között Esztergomban a bringások körül forog majd minden.

MTB időfutam, Fagyi kupa, eliminátor

Szombaton bemelegítésnek egyéni indításos mountainbike időfutam versenyen lehet mindenféle zavaró tényezőtől (vagyis a többi bringástól) mentesen megközdeni 30 kilométernyi tereppel. Futóbringával, vagy pedálos bringával érkezett óvodásoknak és 9 év alattiaknak kihagyhatatlan a Fagyi kupa, csak hogy az utánpótlásról is gondoskodjunk. Szintén szombaton indulnak a 2-3 perces rövid futamok 4-4 versenyzővel, kieséses rendszerben, ami nézőként is komoly adrenalinfröccsöt jelent: ez lesz az Eliminátor kupa. 

 

 

A hétvége fénypontja: Maraton

Nyomkövetés, izgalom négy távon

A sztárverseny mégiscsak a vasárnapi maraton lesz, ahol négy különböző távon (10 km, 30 km, 65 km és 115 km) lehet odadurvítani a mezőnynek. Hogy a nézők számára is érezhető legyen a pályán izzó feszültség, a 100 legjobb versenyző GPS jeladót is kap, ami alapján a célterületen lévő kivetítőn és weben élőben lehet követni a leggyorsabbak helyzetét. Ha már elmúltál 15, bátran odaállhatsz a rajtvonalhoz és megmutathatod az idősebb generációnak, hogy mire is képesek a mai fiatalok. Részletek, nevezés itt...

 

 

Buli, élmény, lazulás

Micsoda szerencse, hogy a Duna Maratonnal egy időben tartják a IV. Főtéri Sörfesztivált, ahol a versenye résztvevői jelentős kedvezménnyel élhetnek, akárcsak az élményfürdőben, vagy a több másik helyi szolgáltatónál. A kedvezményekről bővebben