Menü

2011.02.01.     Hozzászólás 0

A Zöld Sasok nyerték a Red Bull Open Ice selejtezőjét

A Minneapolis-i világbajnoki döntőre február 26-27-én kerül sor,ahol a világ legjobb 32 csapata vesz rész.

A Zöld Sasok diadalmaskodtak az  első  Red Bull Open Ice kispályás jégkorong torna magyarországi selejtezőjén a Kisstadionban, és ezzel kivívták maguknak a nemzetközi döntőn való indulás jogát. A Minneapolis-i világbajnoki döntőre február 26-27-én kerül sor,ahol a világ legjobb 32 csapata vesz rész.

 

Red Bull Open Ice 2011 Kisstadion

 

Már a döntőbe jutásért is komoly, izgalmas meccset játszottak a Zöld Sasok a Lacák és Kocek csapata ellen, ám végül 4:2-es eredménnyel felülmúlták ellenfelüket. A döntőben aztán azzal a Hobbihokival mérkőztek meg, akik 7:0-ra diadalmaskodtak a Kiteline csapata ellen, és végül igen szoros küzdelemben 9:8-ra nyertek a Zöld Sasok. 

 

Red Bull Open Ice 2011 Kisstadion 

 

A bronz mérkőzés során a Kiteline becsülettel küzdött ám a Lacák és Kocek csapata valószínűleg még az elvesztett negyeddöntőben látott formájukat átmentve 13:3-as eredménnyel kárpótolta a szurkolóit.

 

Red Bull Open Ice 2011 Kisstadion 

 

A döntő előtt a férfi és női válogatott, valamint a jégkorong szerető hírességek tagjaiból felálló vegyes csapatok küzdöttek meg egymással, amit végül a Gegesy Boglárka-Pálkövi Csenge-Horváth András-Fekete Dániel- Horváth Gábor kajakos és Kiki összetételű kék csapat nyert meg büntető párbajjal. 

  

Red Bull Open Ice 2011 Zöld Sasok

 

A rendezvény követően az esemény szakkommentátorával és egyik műsorvezetőjével, Spiller Istvánnal készített interjú itt található.

A győztes Zöld Sasok csapatkapitányának beszámolóját pedig holnap a www.redbull.hu oldalon tesszük közzé.

Olvass többet a témáról: Red Bull Open Ice
Ez is érdekelhet: jégkorcsolya