A Zöld Sasok nyerték a Red Bull Open Ice selejtezőjét Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/02/01
A Minneapolis-i világbajnoki döntőre február 26-27-én kerül sor,ahol a világ legjobb 32 csapata vesz rész.
Hirdetés
A Zöld Sasok diadalmaskodtak az  első  Red Bull Open Ice kispályás jégkorong torna magyarországi selejtezőjén a Kisstadionban, és ezzel kivívták maguknak a nemzetközi döntőn való indulás jogát. A Minneapolis-i világbajnoki döntőre február 26-27-én kerül sor,ahol a világ legjobb 32 csapata vesz rész.
 
Red Bull Open Ice 2011 Kisstadion
 
Már a döntőbe jutásért is komoly, izgalmas meccset játszottak a Zöld Sasok a Lacák és Kocek csapata ellen, ám végül 4:2-es eredménnyel felülmúlták ellenfelüket. A döntőben aztán azzal a Hobbihokival mérkőztek meg, akik 7:0-ra diadalmaskodtak a Kiteline csapata ellen, és végül igen szoros küzdelemben 9:8-ra nyertek a Zöld Sasok. 
 
Red Bull Open Ice 2011 Kisstadion  
 
A bronz mérkőzés során a Kiteline becsülettel küzdött ám a Lacák és Kocek csapata valószínűleg még az elvesztett negyeddöntőben látott formájukat átmentve 13:3-as eredménnyel kárpótolta a szurkolóit.
 
Red Bull Open Ice 2011 Kisstadion  
 
A döntő előtt a férfi és női válogatott, valamint a jégkorong szerető hírességek tagjaiból felálló vegyes csapatok küzdöttek meg egymással, amit végül a Gegesy Boglárka-Pálkövi Csenge-Horváth András-Fekete Dániel- Horváth Gábor kajakos és Kiki összetételű kék csapat nyert meg büntető párbajjal. 
  
Red Bull Open Ice 2011 Zöld Sasok
 
A rendezvény követően az esemény szakkommentátorával és egyik műsorvezetőjével, Spiller Istvánnal készített interjú
A győztes Zöld Sasok csapatkapitányának beszámolóját pedig holnap a www.redbull.hu oldalon tesszük közzé.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés