Viselj szöges futócipőt a téli futáshoz! Miért? Hír

Multinavigator.hu/http://www.multinavigator.hu
2010/02/02
Aki letaposott hóban vagy jeges talajon futott már az tudja...
Hirdetés
A víz a sár, később a hó a jég, a hideg és a korai sötétedés mind ellenszenvessé tehetik akár az utcai, akár a terepi futást. A futás nem csak tavaszi, vagy nyári sportág. Késő ősszel és télen is éppúgy futhatunk, mint a meleg évszakokban, a különbség a futáshoz használt felszerelésben rejlik. A futás legfontosabb kellékét a lábat is meg kell óvni a legkisebb sérülés veszélyétől is. Aki letaposott hóban vagy jeges talajon futott már az tudja hogy ott nem az számít, hogy milyen puhán érkezik a láb a talajra, hanem, hogy a talajra érkezés után a következő lépés biztonságos legyen. Ebben segít a szöges talp!
 
Ebben segít az Icebug , hogy megőrizhesd télen is a fittséged, és hogy ne szabhasson neked határt a hó és a fagy. A speciális talpakban 5 mm-es "szögek" segítenek hogy kockázatmentesen hódolhass szenvedélyednek.Mindamellett hogy technikailag tökéletes védelmet nyújtanak termékeik, az esztétikára is nagy figyelmet fordítottak.

Hallottál már arról, hogy Skandináviában az ősz beköszöntével hideg van? Nagyon hideg! Ilyenkor fagyott minden, a talaj, a tavak, az erdő és a rénszarvas füle is. Ezek a Svédek meg szeretnek futni. Hát ez ilyen népség ez a skandináv, nem hagyja magát, és nem szeret a jégen futás helyett csúszkálni, arra azt mondja csinálják a hokisok. Abban is jók! Ezért csináltak olyan cipőt aminek a talpában szögek vannak, apró de hasznos kis szögek. Ezek a szögek meg olyanok, hogy megkapaszkodnak még a tükörjégen is. Szóval megalkották az icebug (jégbogár) cipőmárkát.
Ráadásul az ára sem horror, 9800 Ft-ért a Tiéd! Tudj meg többet az ICEBUG-ról!
 

Tél végi - tavaszi előzetes Asics cipővásár! Van még sok más akciós Asics futócipőnk, kattints ide!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés