Vágysz már egy kellőképp őrült versenyre? Itt van kettő!

Vágysz már egy kellőképp őrült versenyre? Itt van kettő!

Mozgásvilág
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
2021/06/02
Bátorság, kitartás, segítőkészség és humorérzék nélkül nincs esélyed...

Van ugye az az óriási nagy tó, valami bé betűs... Balaizé... ja, Balaton. Magyarországon mindenki ismeri és világszerte is ismert, kedvelt élővíz, ám tőle néhány kilométerre van egy másik izgalmas helyszín is: egy valamivel (na jó, sokkal) kisebb tavacska, Látrány település egyik éke, a Füzes-tó, ami igazán őrült események helyszíne, most már sokadik éve. Ha nem hallottál még róluk esetleg, az acsupán azért van, mert a szervezők célja, hogy a Látrányi Löködönc események a különleges versenykörülmények mellett megmaradjon családias, baráti hangulatú rendezvénynek (amolyan őrült családi hangulatú bulinak). Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne látnának szívesen minden őrültségre vágyót, úgyhogy nyugodtan kattints csak a nevezés gombra (figyelem: aki egyszer eltölt egy napot a Látrányi Löködöncön, az a következő évben már szállást foglal itt az egész családjával)!

Látrányi Löködönc

2021. július 10.

A Hősiesség nem adottság, hanem viselkedésforma...

...tartja a mondás, de legalábbis ez vala írva a Látrányi Löködönc akadály- és terepfutóverseny versenykiírásába fehéren feketén, úgyhogy ezen nem is vitatkoznánk.

A somogyi dombok ölelésében, gyönyörű környezetben, a természet lágy ölén új kihívás várja az igazán elszánt, legalább 12 éves (gyerekverseny esetén legalább 6 éves) sportőrülteket, akik nem félnek kilépni komfortzónájukból. Lesz sárban mászás és miközben nyakig vagy a trutyiban, fél szemmel a Balaton tükrében is gyönyörködhetsz - de nem sokáig, mert farönkcipelés közben illik lehajtott fejjel szaladni. Csinos csajok, helyes srácok, vizesárok, bálaugrás, öröm, vidámság, falmászás, teherautó platóról ugrabugra és további ínyencségek várnak a barátságos hangulatú brutalitás közepette.

A helyszín gyönyörű, a pálya évről-évre őrültebb, a hangulat pedig családias és vendégszerető. Gyönyörű, egyedülálló környezet, ám mindez megtévesztő. A Látrányi Löködönc egy extrém futóverseny a természetben, valódi kihívásokkal, sárban mászással, embert próbáló feladatokkal.

A részleteket és a "jelentkezés" gombot itt találod:

Látrányi Löködönc 2021

Esti Hősmérő Löködönc

2021. július 9.

Mennyire vagy bevállalós? Kipróbálnád magad egy olyan akadályfutáson is, ahol nem az időeredményed a legfontosabb?

A klasszikus Löködönc előestéjén különleges élményben lehet részed: esti "örömfutás", terepen, akadályokkal. Ahol nem(csak) az erőnlétedet vagy a gyorsaságodat, hanem a bátorságodat, a segítőkészségedet és a humorérzékedet teheted próbára, de egy fejlámpát azért hozz magaddal. Merthogy ez egy terepfutás. Terepfutás vidéken, ahol nincs közvilágítás. Terepfutás vidéken, közvilágítás nélkül, egy akadályokkal tűzdelt pályán. Tetszik? 

És azt még nem is mondtuk, hogy hercegeket és hercegnőket is menthetsz mindeközben, már persze csak akkor, ha érdekel némi plusz pont a hősiességedért.

Ha indulsz a szombati nappali Löködöncön, az éjszakain grátisz elindulhatsz, csak a móka kedvéért, meg a verseny utáni örömtűz buliért.

A részleteket és a "jelentkezés" gombot itt találod:

Esti Hősmérő Löködönc 2021

 

Hirdetés