Új Nyúlcipőbolt

Új Nyúlcipőbolt

Takács Viktor
Takács Viktor - Támogatott tartalom
2023/03/22
Új, tágas futócipő bolt Újbudán

A Nyúlcipőbolt nevével a legtöbben már valószínűleg találkozhattatok, ugyanis hazánk egyik legelterjedtebb és ez által legismertebb futóbolt hálózatáról van szó. Aki nem vásárolt még egyik üzletben sem az is jó eséllyel részt vett tesztnapjaikon vagy indult az általuk szponzorált futóversenyek valamelyikén, esetleg kihasználta a rendszeresen elérhető ingyenes, digitális lábvizsgálat lehetőségét.

Új Nyúlcipőbolt-5
Új Nyúlcipőbolt-5
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág

Az idei év különleges! Új, modern Nyúlcipőbolt Újbudán.

Az idei, 2023-as év különleges a fővárosi Nyúlcipőboltok számára, ugyanis város különböző pontjain lévő három üzlet afféle vérfrissítésen, átszervezésen megy most keresztül. A fejlődéshez sajnos két korábbi üzletet, a belvárosit és az újbudait be kellett áldozni, vagyis meg kellett szüntetni, azonban ez semmiképp sem visszalépés, ugyanis e két üzlet helyébe egy új, modern, hatalmas alapterületű, vadiúj Nyúlcipőbolt lépett. Az új üzlethelység az Allee-tól nem messze, a Bartók Béla út 106-110 szám alatt (11. kerület) található. Az alapterület közel 200 négyzetméter, így a vásárlóknak bőven van helyük felpróbálni a kiszemelt modelleket. A szakértelmet és a kínálatot tekintve természetesen nem kell semmi újra számítani, a Nyúlcipőbolttól megszokott magas színvonal itt is alapkövetelmény. A széles termékkínálat mellett az ingyenes lábvizsgálat a többi üzlethez hasonlóan az új helyen is elérhető, illetve egyedi futó talpbetétek is készülnek itt, melyek amellett, hogy segítenek a futó egyedi lábformájára alakítani a futócipőt, a „páciens” anatómiai sajátosságait is figyelembe veszik a jobb futómozgás érdekében. 

Új Nyúlcipőbolt-4
Új Nyúlcipőbolt-4
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág

Cloudsurfer premier

Az új bolt annyira különleges, hogy a svájci ON futócipő gyártó 2023.március 23-án itt mutatja be Magyarországon elsőként a Cloudsurfer modelljét, melyet délután 16 órától ki is lehet majd próbálni. Ugyanitt 5 km lefutásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az ON összesen 10 millió kilométert gyűjtsön össze az új "modellben".

Cloudsurfer premier esemény

Új Nyúlcipőbolt-3
Új Nyúlcipőbolt-3
Forrás: Kakuk András - Mozgásvilág