Menü

2018.08.31.     Hozzászólás 0

(x)

Terepezz a Bükkben és élvezd az ősz hangulatát!

A terepfutás nem "csak" egy sport! 


A POLAR Kaptárkő Trail verseny tökéletes arra, hogy egy olyan életérzést sajátíts el, ami teljes mértékben a természet szépségét és harmóniáját mutatja be a terepfutók számára.

Hagyd otthon a zenét, és vedd át a természet adta változatos hangzást, az ágak reccsenését a lábad alatt, a fák és a terep adta halk zúgást.

 

POLAR Kaptárkő Trail Forrás: POLAR Kaptárkő Trail

 

A POLAR Kaptárkő Trail - mint Magyarországon a legtöbb terepverseny - a Kaptárkövek Teljesítménytúrából nőtte ki magát. 

Mivel hazánkban ugrásszerűen növekszik a terepfutók száma így 2013-tól már nem csak túraként, hanem terepfutó versenyként is megrendezésre került. A verseny útvonala a Bükk és Bükkalja tájait járja végig érintve az Eger környéki Kaptárköveket, melyek 2016-ban megkapták a Hungarikum minősítést. A Bükk évszakról-évszakra más arcát mutatja be. A bükki hegységben mindenki megtalálja azt a fajta szépséget, érzést ami magával ragadja.

 

 

POLAR Kaptárkő Trail

Az idei évben több mint 500 résztvevőt várunk a Felsőtárkányi rajtba. A versenyzők két távon futhatnak a Bükkben és a Bükkalján, a kísérő családoknak pedig egy ingyenes gyermek futamot rendezünk a felsőtárkányi tó partján. Szeretjük a természetet és mindenki érzi, hogy a természet nyugalma és egyensúlya benne is felkelti ugyanezt. Önkénytelenül megnyugszunk, ha csak kitesszük a lábunkat otthonról, és a fák közé érünk. Tudjuk, hogy a futó ösvény nem egy teljesen sík, jól karbantartott futófelület és néhány kanyar után valószínűleg felfelé és lefelé haladsz, fák körül forogsz, ugrálsz a gyökereken és ugrálsz át a patakok között anélkül, hogy észrevetted volna, hogy közben egy fantasztikus intervallum edzésen veszel részt.

 

POLAR Kaptárkő Trail Forrás: POLAR Kaptárkő Trail

 

A megnyugtató tény az, hogy minden felfelé tartó küzdelmet kompenzálni fognak a meredek lejtők, ahol lehetőséged van elengedni és kifújni magad.

 

POLAR teszt

Mindezen élményekhez a POLAR Hungary V800-as tesztórákat biztosít, ami garantáltan végigvezet az útvonalon, és figyelmeztet, ha esetleg letérnél a helyes nyomvonalról! Az órákat elő TRACK feltöltéssel biztosítjuk a versenyzők számára.

 

POLAR Kaptárkő Trail Forrás: POLAR Kaptárkő Trail

 

Jelentkezés a POLAR V800 tesztre

TESZTELNI AKAROK

 

Amennyiben versenyünk felkeltette érdeklődésedet akkor várjuk jelentkezésedet szeptember 3-ig ezen az oldalon...

 

 

 

Ajánló