Menü

2011.02.02.     Hozzászólás 0

Multinavigator.hu

Terepen futni jó! Szezon előtti kedvcsináló

Vedd meg most terepfutó edző és/vagy versenycipődet március 31-g és 10.000Ft-ot takaríthatsz meg rajta.

Ne gondolkozz sokáig az akció addig érvényes, míg nem érkezik meg a 2011 tavasz/nyári modellek szállítmánya.

Az inov-8 cipőket Gyurkó Fanni tájfutó/atléta ajánlásával szeretnénk figyelmedbe ajánlani.

81312-phoca_thumb_l_2010-08-09-14.54.52-_mdq.jpg

Ő már inov-8 cipőben edz és versenyez. És hogy mi a véleménye róla?

 

X-talon 212: A tájfutás olyan, ahol nem a szerint választjuk meg az útvonalat, hogy kényelmesen futhassunk, hanem a terep extremitását sokszor le kell legyőzni a gyors útvonalválasztás sikeréhez. Korábbi cipőimben tájfutó versenyeken, edzésen jobban oda kellett figyelnem arra, tudok-e majd haladni a kiválasztott meredek vagy csúszós útvonalon. Ha nem sikerült a választás estem-keltem, ami sok energiát és időt vett el. Az X-talon cipőmben még nem sikerült olyan útvonalat választani, ahol megcsúszott volna a lábam, pedig futottam már benne hóban, mocsárban, köves meredek hegyoldalban, sárban, jeges úton – mindent kipróbáltam már. Nekem fontos a biztonságos talajfogás, ha az erdőben nagy sebességgel futok, és ezt eddig csak az X-talontól kaptam meg. A súlya meg… , mintha mezítláb futnék.

F-lite 220: Ebben a cipőben lehetetlen lassan futni, mindig úgy érzem, mintha egy versenyen lennék, és azt veszem észre, hogy már megint túl gyors a tempó. Ez a cipő hihetetlenül könnyű, és kényelmes. Az első futás után az F-lite-ban olyan helyeken volt izomlázam, ahol idáig soha. Azon gondolkoztam normális, hogy nem használtam idáig ezeket az izmokat?
Valamit tud ez az F-lite cipő ez edzés nélkül is gyorsan fut?

Nézd meg cipőkínálatunkat melyik cipőkhöz juthatsz hozzá töredék áron.

 

81312-zokni.jpg

És egy extra ajánlatunk is van első 10 internetes rendelő ajándék PROSOC 22 zoknit kap ajándékba a cipőhöz  , és a színt te választod meg.

Amit ajánlunk még hozzá a hideg téli edzésekhez, teljesítménytúrákhoz, kerékpározáshoz GoNature Quick Dry és a DryPro technikai aláöltözet. QuicDry és DryPRO pólók és pulóverek már 4800Ft-tól.

81312-DryPro_harom_szin.jpg 

Ezek a ruhák azonnal elvezetik az izzadságot a bőrödről, így kisebb a meghűlés esélye.
A QuickDry vékony könnyű gyorsan száradó anyag bőrbarát.
Drypro fleece pulóver gyorsan száradó technikai anyag.
Winter Hot nadrág és hosszú ujjú póló gyorsan száradó alsó ruha, síeléshez, teljesítménytúrához, hétköznapi használatra.