Terepen futni jó! Szezon előtti kedvcsináló Hír

Multinavigator.hu
2011/02/02
Vedd meg most terepfutó edző és/vagy versenycipődet március 31-g és 10.000Ft-ot takaríthatsz meg rajta.
Hirdetés
Ne gondolkozz sokáig az akció addig érvényes, míg nem érkezik meg a 2011 tavasz/nyári modellek szállítmánya.
Az inov-8 cipőket Gyurkó Fanni tájfutó/atléta ajánlásával szeretnénk figyelmedbe ajánlani.
81312-phoca_thumb_l_2010-08-09-14.54.52-_mdq.jpg Ő már inov-8 cipőben edz és versenyez. És hogy mi a véleménye róla?
 
X-talon 212: A tájfutás olyan, ahol nem a szerint választjuk meg az útvonalat, hogy kényelmesen futhassunk, hanem a terep extremitását sokszor le kell legyőzni a gyors útvonalválasztás sikeréhez. Korábbi cipőimben tájfutó versenyeken, edzésen jobban oda kellett figyelnem arra, tudok-e majd haladni a kiválasztott meredek vagy csúszós útvonalon. Ha nem sikerült a választás estem-keltem, ami sok energiát és időt vett el. Az X-talon cipőmben még nem sikerült olyan útvonalat választani, ahol megcsúszott volna a lábam, pedig futottam már benne hóban, mocsárban, köves meredek hegyoldalban, sárban, jeges úton – mindent kipróbáltam már. Nekem fontos a biztonságos talajfogás, ha az erdőben nagy sebességgel futok, és ezt eddig csak az X-talontól kaptam meg. A súlya meg… , mintha mezítláb futnék.
F-lite 220: Ebben a cipőben lehetetlen lassan futni, mindig úgy érzem, mintha egy versenyen lennék, és azt veszem észre, hogy már megint túl gyors a tempó. Ez a cipő hihetetlenül könnyű, és kényelmes. Az első futás után az F-lite-ban olyan helyeken volt izomlázam, ahol idáig soha. Azon gondolkoztam normális, hogy nem használtam idáig ezeket az izmokat? Valamit tud ez az F-lite cipő ez edzés nélkül is gyorsan fut?
Nézd meg cipőkínálatunkat melyik cipőkhöz juthatsz hozzá töredék áron.
 
81312-zokni.jpg És egy extra ajánlatunk is van első 10 internetes rendelő ajándék PROSOC 22 zoknit kap ajándékba a cipőhöz  , és a színt te választod meg.
Amit ajánlunk még hozzá a hideg téli edzésekhez, teljesítménytúrákhoz, kerékpározáshoz GoNature Quick Dry és a DryPro technikai aláöltözet. QuicDry és DryPRO pólók és pulóverek már 4800Ft-tól.
81312-DryPro_harom_szin.jpg  
Ezek a ruhák azonnal elvezetik az izzadságot a bőrödről, így kisebb a meghűlés esélye. A QuickDry vékony könnyű gyorsan száradó anyag bőrbarát. Drypro fleece pulóver gyorsan száradó technikai anyag. Winter Hot nadrág és hosszú ujjú póló gyorsan száradó alsó ruha, síeléshez, teljesítménytúrához, hétköznapi használatra.
Hirdetés
Hirdetés