Terepen futni jó! Szezon előtti kedvcsináló Hír

Multinavigator.hu
2011/02/02
Vedd meg most terepfutó edző és/vagy versenycipődet március 31-g és 10.000Ft-ot takaríthatsz meg rajta.
Hirdetés
Ne gondolkozz sokáig az akció addig érvényes, míg nem érkezik meg a 2011 tavasz/nyári modellek szállítmánya.
Az inov-8 cipőket Gyurkó Fanni tájfutó/atléta ajánlásával szeretnénk figyelmedbe ajánlani.
81312-phoca_thumb_l_2010-08-09-14.54.52-_mdq.jpg Ő már inov-8 cipőben edz és versenyez. És hogy mi a véleménye róla?
 
X-talon 212: A tájfutás olyan, ahol nem a szerint választjuk meg az útvonalat, hogy kényelmesen futhassunk, hanem a terep extremitását sokszor le kell legyőzni a gyors útvonalválasztás sikeréhez. Korábbi cipőimben tájfutó versenyeken, edzésen jobban oda kellett figyelnem arra, tudok-e majd haladni a kiválasztott meredek vagy csúszós útvonalon. Ha nem sikerült a választás estem-keltem, ami sok energiát és időt vett el. Az X-talon cipőmben még nem sikerült olyan útvonalat választani, ahol megcsúszott volna a lábam, pedig futottam már benne hóban, mocsárban, köves meredek hegyoldalban, sárban, jeges úton – mindent kipróbáltam már. Nekem fontos a biztonságos talajfogás, ha az erdőben nagy sebességgel futok, és ezt eddig csak az X-talontól kaptam meg. A súlya meg… , mintha mezítláb futnék.
F-lite 220: Ebben a cipőben lehetetlen lassan futni, mindig úgy érzem, mintha egy versenyen lennék, és azt veszem észre, hogy már megint túl gyors a tempó. Ez a cipő hihetetlenül könnyű, és kényelmes. Az első futás után az F-lite-ban olyan helyeken volt izomlázam, ahol idáig soha. Azon gondolkoztam normális, hogy nem használtam idáig ezeket az izmokat? Valamit tud ez az F-lite cipő ez edzés nélkül is gyorsan fut?
Nézd meg cipőkínálatunkat melyik cipőkhöz juthatsz hozzá töredék áron.
 
81312-zokni.jpg És egy extra ajánlatunk is van első 10 internetes rendelő ajándék PROSOC 22 zoknit kap ajándékba a cipőhöz  , és a színt te választod meg.
Amit ajánlunk még hozzá a hideg téli edzésekhez, teljesítménytúrákhoz, kerékpározáshoz GoNature Quick Dry és a DryPro technikai aláöltözet. QuicDry és DryPRO pólók és pulóverek már 4800Ft-tól.
81312-DryPro_harom_szin.jpg  
Ezek a ruhák azonnal elvezetik az izzadságot a bőrödről, így kisebb a meghűlés esélye. A QuickDry vékony könnyű gyorsan száradó anyag bőrbarát. Drypro fleece pulóver gyorsan száradó technikai anyag. Winter Hot nadrág és hosszú ujjú póló gyorsan száradó alsó ruha, síeléshez, teljesítménytúrához, hétköznapi használatra.
Hirdetés