Tavaszi lendület a POLAR-tól! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/03/27
20% kedvezmény a POLAR órákra

Végre itt a tavasz, hatalmas lendülettel indulunk neki a sportnak, legyen az futás, túrázás, triatlon, vagy kerékpár. Fontos azonban, hogy az energiáinkat kordában tartsuk, hiszen a téli álomból felébredve nincs felkészülve szervezetünk ekkora teljesítményre. A tudatos sportoláshoz remek edzőtárs egy POLAR pulzusmérő.

A széles termékskálánknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a tökéletes partnert lendületének, szeretett sportjának és nem utolsó sorban pénztárcájának megfelelően.

 

20% POLAR kedvezmény a Futóexpón

Látogass el a Futóexpón a POLAR standhoz, ahol remek hangulattal, vidám, színes órákkal, magas szintű tanácsadással és nagy meglepetéssel, (20%-os kedvezmény minden termékre) várunk mindenkit. Ráadásul az Expo helyszínén történő vásárlás esetén visszatérítjük a belépő árát a POLAR standon ha bemondod a kódot.​ Ne feledd a jelszót: futóexpó 2017

 

IMG_8605-1-19.JPG
IMG_8605-1-19.JPG

 

Addig is, íme egy kis bepillantás a pulzusmérő órák varázslatos világába

Ha már tavasz, vidámság, lendület, bátran ajánlhatjuk a POLAR M200 órát, mely a legjobb választás hobbi futóknak. Cserélhető színes szíjak, beépített GPS valamint aktivitás és pulzusmérés jellemzi.

Nagytestvérét amatőr, de figyelmes és tudatos futóknak tervezték, ő a POLAR M400. Kivételes ötvözete a sportos kialakításnak, beépített GPS-nek, valamint fejlett edzésfunkcióknak, kiegészítve a napi aktivitási szint mérésével, és az alvásminőség monitorozásával.

 

A legek legjeként a POLAR V800 órát tisztelhetjük. A világ legokosabb edzés eszköze a legelkötelezettebb sportolóknkak. Azok számára készült, akik nem elégszenek meg a legjobbal, annál még jobbak akarnak lenni. Magas szintű és pontosságú funkcióinak köszönhetően az élsportolók körében a legelterjedtebb. Kiemelkedően hasznos funkciója az RR mérés, melynek köszönhetően a szívfrekvencia variabilitása is EKG pontossággal mérhető. A POLAR V800 -zal mért adatok kardiológus szakorvosok számára is értékes információkat rejtenek. Tudatos használatával a kitűzött messzi célok, könnyebben elérhetővé válnak.

 

V800_468X180_v13.420.jpg
V800_468X180_v13.420.jpg

 

A Polar Hungary kétnapos Workshoppal vár Benneteket, ahol minden kérdésetekre választ kaphattok profi szakemberektől és motivációs szakemberektől.

@polarkozosseg #polarkozosseg