Tavaszi fészekrakás - avagy új helyre költözött a Compass-Sport Outdoor és terepfutók boltja! Hír

compass-sport.hu
2008/04/09
A tavasszal egyre többet süt a nap, melegszik a levegő, rügybe borulnak a fák és kizöldellnek a rétek. A változás utolérte a Compass-Sportot is, átrebbentünk, egy nagyobb, szebb, tágasabb, kellemesebb és mindenképpen elérhetőbb helyre.
Hirdetés



A tavasz a megújulás és a változások évszaka. Egyre többet süt a nap, melegszik a levegő, rügybe borulnak a fák és kizöldellnek a rétek. A változás utolérte a Compass-Sportot is. Az első tavaszi szellővel átrebbentünk, egy nagyobb fészekbe, szebb, tágasabb, kellemesebb és mindenképpen elérhetőbb helyre. Akik ismerték az előző, Lehel utcai üzletünket, jelentős változásokat tapasztalnak majd az első látogatáskor, reméljük mindenki megelégedésére .



Nézzük mi vár rád, ha ellátogatsz hozzánk:

• Fantasztikus nyitási akciókkal várunk Téged! • Vásárlásodat kényelmesen intézheted, továbbra is szakértő, udvarias kollégáink segítenek ebben! • Lehetőséged van bankkártyával történő fizetésre • Könnyen és egyszerűen a megközelíthetsz minket, hiszen a Dózsa György úti metrómegállótól mintegy fél percre vagyunk (ha épp nincs BKV sztrájk :) • Új, 100nm-es üzletünkben nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink állnak rendelkezésedre, legyen szó akár outdoor eszközökről, futó/terepfutó felszerelésről, vagy bármilyen navigációs eszközről • Ha futócipőt vásárolsz nálunk, azonnal ki is próbálhatod egy profi futópadon, így rögtön kiderül, ha nem a „Te cipőd” került a lábadra. Ezt a lehetőséget kihasználva, már biztosan nem érhet meglepetés, futás vagy séta közben • Technikai felszereléseinket, eszközeinket megvásárolhatod áruhitelre is!

Új címünk: 1134 Budapest, Dózsa György út 61-63 (bejárat az Angyalföldi utca felöl)

Régi, megszűnt címünktől így juthatsz el új üzletünkbe!



A költözésről bővebb információt ide kattintva kaphatsz
Hirdetés