Szigeti hendikep Hír

www.extra.hu/futni
2007/04/06
... alig több, mint öt kilométer . Aki rendszeresen fut, kocog, annak bizonyára csekélység . Aki még soha nem próbálta, annak egy kis gyakorlással elérhető. Ehhez kínálunk játékos, mégis komoly, versenyszerű edzéslehetőséget havonta egyszer, a hónap első szombatján.
Hirdetés
A futóversenyeken általában mindenki egyszerre rajtol
. A mi versenyünkön futóteljesítményüknek megfelelően időben eltolva rajtolnak a részvevők, hogy (szinte) egyszerre érjenek célba. Ezt hívjuk hendikep rendszerű verseny nek. Akár a leglassúbb futó is lehet az első célbaérkező, (nem győztes!), ha (előző hónapi) önmagához képest kiemelkedőt nyújt. A futásidőket regisztráljuk és ennek alapján határozzuk meg (egyénenként) a következő hónapi rajtidőt. Nevezni (rajtszámot vásárolni) csak az első alkalommal kell. A versenyen alapvetően nincs díjazás, mindenki az egészségéért fut. A legfőbb jutalom a jóleső fáradtság, az "egyéni csúcsok" beállítása. Emellett a játékos pontverseny éllovasai ajándéktárgyakat kapnak, sőt alkalmanként ajándékokat sorsolunk ki.

A Szigetfutás angol ötlet alapján magánemberek által megvalósított és folyamatosan fejlesztett rendezvény. Sokaknak megszokott kikapcsolódása, baráti találkozója. A nevezési díj egy évre ezer forint.
... ERRE ÖNNEK IS FUTJA !
 
Hirdetés