Szerintünk a Mozgásvilág Tesztnap...

Szerintünk a Mozgásvilág Tesztnap...

Mozgásvilág.hu
2013/10/01
Mi már nagyon unjuk a sablonos beszámolókat, úgyhogy nem untatunk Titeket sem vele...
Hirdetés

Ahelyett, hogy „kicsik és nagyok egyaránt” kezdetű általános szöveggel untatnánk, inkább elmondjuk a mi és néhány résztvevő véleményét.

 

A szervezők szerint...
 
KisDzsoni, főszervező

A Mozgásvilág Tesztnap azért volt jó, mert végre órákon keresztül rohangálhattam és telefonálhattam áram ügyben, hogy működjön a büfé. Emellett jó volt az is, hogy 2 órán keresztül izgulhattam, hogy meglesz-e a virtuálisan eltűnt Specialized paripa!

SunaJózsi
Imádtam, hogy órákon keresztül a portán figyeltem a kimenő forgalmat és minden autót árgus szemekkel néztem, hátha megtalálom az "eltűnt" Specit. Amúgy csak azt sajnáltam, hogy mire megkóstoltam volna a látogatóknak osztogatott Horalkyt, már mind elfogyott.

CicaBetty
Végre a kutyám is velem lehetett egész nap és egy csomó ismerőssel találkoztam, akik még nem unják a csacsogásomat úgy, mint a kollégáim.

SiMoon
Kifejezetten jól esett, hogy a futó akadálypályán csak mint "fődirigátor" és nem résztvevő voltam jelen. Mások arcán gyönyörködni a gyötrelemben, igazán felüdítő volt.

Bár nem kérdeztük meg egyértelműen, de Berta Pista a Specialized képviselője tuti a nápolyi kóstoltatás miatt szereti a tesztnapot (talán Ő az oka, hogy SunaJózsinak nem maradt belőle)

 

Bringa tesztnap
Bringa tesztnap

Galériához klikk a képre!

 

Boldogan beszámolnánk arról, hogy milyen érzés volt a milliókat érő, fullos bringákkal tekerni, a legjobb, legkényelmesebb cipőket kipróbálni vagy Németh Csabával együtt futni, de hiába voltunk mindettől egy karnyújtásnyira, számunkra volt fontosabb feladat.

Ám bármennyire is fáj, jövőre ugyanez a sors vár ránk, sőt, amilyen hülyék vagyunk még több feladatot veszünk a nyakunkba, hogy übereljük az idei sikereket. A mini bringapályát bővíteni fogjuk, hosszabb, változatosabb elemekkel. Az E-bringák népszerűségét látva elcsábítjuk jövőre a legjobb pedelec-, rekumbens- és egyéb különleges bringákat kínáló márkákat is. Az országúti vonal még nagyobb hangsúlyt fog kapni, a futó akadálypályát tovább "szofisztikáljuk", további kiállítókat hívunk futó-túra körökből és Németh Csaba közösségi futását feltétlenül megismételjük.

 

 

A résztvevők szerint...
 
Bence

Rose Root Miller, Specialized hostess és a meggypálinka

Noémi
Mondraker Foxy XR, Rose BeefCake, pici table a pályán, csodaszép idő, rengeteg bringás széles vigyorral, éééés az infosátras border collie gazdistól

Andris
Fuh en is elveztem minden percet. De a KTM-es standnal az elektromos ra segiteses bringa az meghatarozo volt! Koszonjuk meg egyszer nektek!

György
North Shore nagy ötlet volt, még jobb lett volna ha nagyobb lendülettel lehet rátekerni! Nekem a Mondraker Foxy Xr 27,5 vitte a pálmát!

Attila
Merida Big Ninety-Nine Lite 1500 tetszett a legjobban. Elismerésem a sátraknál dolgozóknak, ugyanis hiába voltak jók a bringák, ha ők nem segítették volna egész nap a tesztelőket

 

Futó tesztnap
Futó tesztnap

Galériához klikk a képre!

 

És Neked mi tetszett a legjobban?
Szólj hozzá a facebook-on!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés