Személyre szabott sportzónák - Polar RCX5 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/09/21
Az edzések intenzitásának beállítása nagyon fontos ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki magadból. De hogyan tudod ezt megtenni?

Tested állapota napról napra változik, és különösen igaz ez edzés esetén. Vagyis az edzések intenzitásának beállítása nagyon fontos ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki magadból. De hogyan tudod ezt megtenni?

Kifejlesztettük neked az RCX5 modellt a forradalmi ZoneOptimizer funkcióval.

A tested jelzéseit figyelembe véve automatikusan állítja be a szívritmus zónákat , így soha többé nem kell becslésekre hagyatkoznod. Vagyis mindegy, hogy futsz, biciklizel, vagy éppen úszol - mindig a legoptimálisabb szinten fogsz edzeni. Minden körülmények között a legjobb.


Polar ZoneOptimizer - személyre szabott sportzónák Sportprofilok Versenytempó Pulzusszám a vízben

Triatlonra optimalizált edzés Triatlonistáknak, futóknak és állóképességi atlétáknak, akik szeretnék edzésüket optimalizálni.

- A Zone Optimizer minden edzést hatékonnyá tesz azáltal, hogy beállítja a szívritmus zónákat . - A sportprofilok gyors váltást tesznek lehetővé az egyes sportok között - Az állóképességi edzésprogramokkal javítja a teljesítményt, letölthető Polar DataLink segítségével a polarpersonaltrainer.com címről. - Szívritmus mérés még a vízben is a kényelmes és zavartalan hibrid jeladónak köszönhetően.

 
Részletek, bővebb infó: Klikk ide!

 

Futsz? A sebesség/tempó, távolság, Futási Index és futási iram megjelenítéséhez erősíts s3+ lépésérzékelőt a cipődhöz, hogy egész teljesítményedet értékelhesd.


Biciklizel? Akkor a W.I.N.D. technológiát használó CS sebesség- és hajtásmérőt neked találták ki. A készülék méri a sebességet, a megtett távolságot és a hajtások számát.


Többféle sportot űzöl? Viseld folyamatosan a G5 GPS érzékelőt a karszalag zsebében, a sebesség/tempó és a távolság méréséhez és az útvonal későbbi megjelenítéséhez a polarpersonaltrainer.com oldalon.

Részletek, bővebb infó: Klikk ide!