Schirilla útra készen Hír

hunrun.com
2008/04/04
A Magyar Állami Operaház gyermekkórusának 30 tagja a bazilika lépcsőjéről énekével indítja útjára Schirilla Györgyöt. A kitartásáról neves sportember azt vállalta, hogy egy hónap alatt lefutja a Budapest-Vatikán közötti 1240 km-es távolságot...
Hirdetés

A kitartásáról neves sportember azt vállalta, hogy egy hónap alatt lefutja a Budapest-Vatikán közötti 1240 km-es távolságot , melyet a Magyar Katolikus Konferencia vatikáni gyűléséhez igazított. Befejeződött a szervező munka, mintegy 2-3 ezer embert várnak az április 7.-i , hétfő reggel 9 órakor sorra kerülő rajtra.

A kiváló sportember a HUNRUN.COM riporterének elmondta, hogy barátai 2 pár vadonatúj ADIDAS futócipővel lepték meg. Gyuri szerint nem a cipő, hanem a bokasüllyedésének következménye, hogy a kislábujja körme megnyomódott, begyulladt. Egy ilyen sokat próbált futó túlteszi magát az ilyen kisebb sérülésen, ráadásul még van pár nap az indulásig. Szavai alapján hétfő reggelre minden összeáll, bár most a média támadja le őt naponta többször is. Ilyenkor ez is a megszokott bemelegítéshez tartozik.

Az első napi 58 km-es szakaszon sokan kísérik , Érden ünnepélyesen fogadják, az esti célban Agárd polgármestere fogadja, és felköti a város szalagját.   
Hirdetés