Sárkányos erőpróba Szegeden Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/03/09
Sárkányhajóval és futással készülhet a T-Home Vivicittára
Hirdetés
Zsigereidben érzed a jó időt? Megfordult már a fejedben, hogy itt az idő elkezdeni újra futni? Csapatban mindig könnyebb, pláne ha lelkes sportemberek vesznek körül. A ’Nagy Futópárbaj’ szegedi futója, Dombi Miklós mozgásra buzdít minden lelkes és városát szerető futót, hogy csatlakozzon hozzá, és fusson vele együtt az április 2-ai s zegedi T-Home Vivicittán . Az amatőr sportember a toborzáshoz beveti saját sárkányhajós csapatát is, akik a szegedi egyetemistákkal mérkőzve előbb vízen, majd a szárazföldön, immár futva küzdenek meg egymással. A futókhoz bárki csatlakozhat!
A küzdelmet a szegedi felső rakpartról lehet figyelemmel követni és buzdítással segíteni a versenyzőket!
 
Sárkányhajós erőpróba időpontja: Időpont : 2011. március 11., péntek Gyülekező: délután 14:15-14:30 Helyszín: Szeged Rakpart, Szabadság Úszóház
 
Program (ingyenes): • A Sárkányhajós verseny több mint egy hagyományos sportesemény – előbb a vízen hajóban, majd a szárazföldön futva versenyeznek egymással a csapatok. • Az a csapat nyer, amelyiknek minden versenyzője beért a célba. • Futás útvonala: Szabadság Úszóháztól a Klinikákig, majd onnan vissza a Belvárosi hídig, hossza: kb. 1,8 km • A futás után Miki egy bogrács halászlével vendégeli meg a lelkes futó támogatóit. • Az eseményről videofelvétel készül, melyet a résztvevők később megtekinthetnek a oldalon és a Facebookon.
Csatlakozz a futókhoz a Facebookon is! http://www.facebook.com/thomehungary
 
Áprilisban rendezi meg a Budapesti Sportiroda a tavasz legnagyobb szabadidős futóeseményét, a T-Home Vivicittá Városvédő Futást, Budapesten, Kaposváron és Szegeden. Az idei év különlegessége, hogy Szeged (április 2-án) és Kaposvár (április 3-án) speciális futópárbajjal csatlakozik a Vivicittá programhoz. A városok futópárbaja keretében két helyi amatőr futó, Gundy Richárd (Kaposvár) és Dombi Miklós (Szeged) különleges versenyre buzdít minden mozogni szerető embert, hogy kiderítsék, vajon mely város lesz a vidék futó-fővárosa és kinek a kedvéért sportolnak a legtöbben. Céljuk, hogy előbb szűkebb, majd tágabb értelemben vett hazájukból minél több embert mozgósítsanak a T-Home Vivicittá lefutására. Ennek jegyében a következő hetekben a oldalon keresztül különböző futóprogramokat és aktivitásokat szerveznek, amelyekhez bárki csatlakozhat.
Hirdetés