Salomon a multiNavigátorban Hír

2019/05/29
Nincs még egy olyan szabadidős márka, amely akkora kínálattal látja el a szabadtéri sport iránt rajongókat, mint a Salomon. 
Hirdetés

Legyen szó túrázásról, futásról, kerékpározásról, vízi vagy téli sportokról, a francia sportszergyártó termékeire minden időben és bármely körülmények között számíthatunk!

Nem csoda, hogy az évek során a futás népszerűségével egyenesen arányban nőtt a Salomon márka futócipő palettája is. Keresve sem találunk még egy akkora választékkal rendelkező brandet, mely ennyira elkényeztet minket, terepfutókat a széles spektrumú választékával. Az Annecy tó partján lévő bázison ugyanis a francia sportszergyártó vállalat évről évre úgy fejleszti a termékpalettáját, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket. Épp ezért van olyan jól bevált megoldás, amin sok esztendőn át csak nagyon csekély mértékben változtatnak, azonban nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra és a dizájnra, így tartva a lépést azon feltörekvő, új generációs gyártókkal, akik próbálják a Salomon trendet követni.

A magyar vásárlók igényeinek igazodik a multiNavigátor sportáruház kínálata, ahol a legújabb modellek mellett a régebbi, jól bevált kollekció darabjaihoz is hozzá lehet jutni, a kifutó modellekhez akár kedvezőbb, akciós áron. A terepfutók kedvenc boltja online is elérhető webáruházat is működtet, így nem szükséges feltétlenül személyesen felkeresni a budapesti üzletet, akár kényelmesen, otthonról vagy az irodából is megrendelhetjük a kedvenc Salomon cipőnket, ami a következő pár hónap során tutira a leghűségesebb futótársunk lesz!

A Salomon cipők között minden lábtípusra megtalálhatjuk az ideális modellt, legyen szó keskeny vagy széles, lábfejről, neutrális, befelé vagy kifelé dőlő bokáról, de akár a bokasüllyedéssel rendelkező futók is bátran választhatnak a termékek széles kínálatából.

Ahogy a márka jelmondata szól, ”Time to play” vagyis „Ideje játszani!” Leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy eredj, vedd a csukád és fuss! Nézzük, hogy az idei évben milyen a multiNavigátor kínálatában elérhető Salomon cipők közül, melyek lehetnek a legalkalmasabb játszópartnereink!

Salomon választék Forrás: multiNavigátor
Salomon választék
Kép forrása: multiNavigátor
 

Salomon futócipők

Trailster

Belépő szintű terepcipő, azoknak, akik most ismerkednek a terepfutással a megszokott Salomon minőségben. Aszfaltról terepre váltó futóknak tökéletes választás, hiszen nagy a középtalp csillapítása a kialakítási technológiának köszönhetően garantálja a kényelmet mivel a kaptafája is szélesebb az átlagosnál, így segítve a lépésbiztonságot. Könnyű jól szellőző rugalmas anyagból készült felsőrésszel rendelkezik, felvéve olyan érzés, mintha a lábadra gyártották volna. A sarokrésze masszívan merevített, a talprész pedig sáros körülmények között is jó tapadást biztosít, amellett pedig nagyon kopásálló is egyben, így nem árt neki, ha néha aszfaltra tévedünk vele.

Speedcross 5

A „legsalomonosabb” Salomon cipő. A márka legkedveltebb típusát azok is ismerik, akik csak távolról kedvelik a terepfutást. A jól bevált kialakításon csak a legszükségesebb újításokat végezték, de mégis egy teljesen megújult cipőt kaptunk. A talpszerkezet gyakorlatilag semmihez sem hasonlítható, agresszív mintázatot kapott, így a gyors futásnak még inkább kedvez. A megújult sarok kialakítás a stabil talajfogás érdekében kifejezetten laza, sáros terepen is megállja a helyét. Újdonság a varrás nélküli hegesztett felsőrész, aminek köszönhetően még jobban illeszkedik a lábhoz, valamint az extra párnázott talpbetét! És mellesleg gyönyörű és rengeteg színben elérhető!

Ultra Pro

A Salomon Ultra Pro a multiNavigátor üzletbe betérő terepultrások kedvenc választása, hiszen ez a modell a 100 kilométer feletti szintes versenyekre történő felkészülés során is tökéletes útitársként szolgál. Köszönhetően a precíz illeszkedésének, a megerősített felsőrészének, továbbá a kifejezetten a hosszú távokra kifejlesztett ütéscsillapító talpkonstrukciójának megvédi a lábat minden körülmények között. Az Ultra Pro tágas lábfejkialakítással rendelkezik, nagyobb teret hagy a lábujjaknak, így megóvja a kidörzsölődéstől és a vízhólyagok keletkezését is minimalizálja.

S-LAB ultra

Az Ultra Pro felkészített arra a versenyre, amit az S-LAB Ultrában fogsz lefutni. A Francois D’Haene aktív közreműködésével kifejlesztett S-Lab Ultra terepfutó cipő egy igazi elhivatott professzionális versenycipő a kifejezetten hosszú, nehéz terepversenyekre. Extrém módon illeszkedik, akár fél napos futás után sem fog feltörni, nyomni, vagy dörzsölni. Ez a cipő csak teszi a dolgát, és hagyja, hogy te is azt tedd. Természetesen a multiNavigátornál ezt is beszerezheted.

S-lab Forrás: multiNavigátor
S-lab
Kép forrása: multiNavigátor

S-LAB Ultra 2

Már a multiNavigátornál is kapható a Francois D’Haene aktív közreműködésével kifejlesztett S-Lab Ultra terepfutó cipő második, továbbfejlesztett kiadása. Az új generációs modell kifejlesztése során az apró hibák kiküszöbölésén volt a hangsúly, így sikerült még növelni a cipő élettartamát, közel 10 százalékkal csökkenteni a súlyát és fokozni a hosszútávú kényelmet. Az orr és a sarokrész plusz megerősítést kapott, valamint egy sárvédő körperem került kialakításra a maximális futóélmény érdekében. Ha az S-LAB Ultrát szeretted, akkor ezt imádni fogod!

Amphib

A Salomon Amphib Bold egy extra széleskörűen használható nyári multisport és vizes cipő is egyben, amely nem csak a vízparton és egyéb szabadidős kalandjaid során lesz kiváló társad, de a vízben is. Ráadásul a sarkát letaposva egy pillanat alatt a tökéletes strandcipővé is átalakíthatod egy mozdulattal, vagy papucsként is hordhatod. A felsőrésze hálós, így a vizet sem tartja magában és könnyedén szellőzik. Vigyázz, ha májusban felveszed, októberig le sem veszed!

 

Hirdetés