PimpMyTeam - pályázati kiírás Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2012/05/04
Ultrabalaton Pimp My Team 2012 -  Itt az idő, hogy egységesen felöltözzetek az Ultrabalatonra!
Hirdetés

A Mozgásvilág.hu, a Dr. Kelen és az Ultrabalaton szervezői összefogtak, hogy megajándékozzák a legeltökéltebb, legegységesebb csapatot. Ha már neveztetek, és Ti vagytok ezek, akkor nyerjétek meg a következő díjakat:

1. Minden csapattagnak 1 db NIKE Ultrabalaton póló . Felajánló: Szupermarathon Kft. (1061 Budapest, Révai utca 10) 

 

Ultrabalaton NIKE póló

 

2. Minden csapattagnak 1 db NIKE kompressziós zokni : Felajánló:  Mozgásvilág Kft (1119 Budapest Gerezd utca 4)

3. Dr. Kelen krémek ajándékcsomag. (3 db Start Gél, 2 db Stop izomlazító gél, 1-1 db regeneráló krém és ICE Gél, 2 db Sport napkrém): Felajánló: Mozgásvilág Kft   

Dr. Kelen
Mit kell tennetek ehhez? Nevezés: az info@mozgasvilag.hu e-mail címen Beküldési határidő: május 28., déli 12 óra. 
 
Nevezési feltételek:
- Érvényes, csapat nevezés (akár non-stop, akár 2 napos) az Ultrabalaton 2012-es eseményére

- Csapatnév megadása – a rajtlistán szerepelővel megegyező

- Csapatkapitány pontos elérhetőségeinek megadása (név, telefonszám, e-mail, lakhely), melynek valódiságát ellenőrizzük a nevezés során megadottal

- Max. 800 karakter hosszúságú bemutatkozó szöveg arról, hogy milyen keményen készültök

- 1-4 db jpg, vagy gif formátumú, nagy felbontású kép, ami arról tanúskodik mennyire eltökéltek, egységesek és belevalók vagytok

A bemutatkozóitok felkerülnek a Mozgásvilág.hu Facebook oldalára, ahol május 31. és június 13. között egy applikáción keresztül folyik majd a szavazás.

Amelyik csapat június 13., déli 12 óráig a legtöbb szavazatot kapja, az nyeri a felajánlott nyereményeket.

A szavazatokért kampányolni lehet, szóljatok a barátoknak, ismerősöknek. Egy ember egy csapatra szavazhat, melyet a határidő előtt szabadon módosíthat, ahányszor csak akar. A szavazásra felhívás a Mozgásvilág.hu oldalon is megjelenik majd, így a semleges olvasók népes táborát is meg kell győzni, miért rátok szavazzon!

A nyertes csapat kapitányával a leadott elérhetőségeken keresztül vesszük fel a kapcsolatot. Ezután a lehető leghamarabb kérjük megadni a póló és zokni méreteket.
A nyeremények átadására személyesen 2012. június 29-én Tihanyban, az Ultrabalatont megelőző tésztapartin kerítünk sort.
 

1. A nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, Magyarországon jogszerűen tartózkodó, 14 éven felüli természetes személyek vehetnek részt, aki nem esik a 6. pontban meghatározott személyek körébe (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt megfelel a nevezési feltételeknek (továbbiakban: Pályázat).

2. A beérkezett regisztrációkat szűrjük, egy csapattól csak egyetlen regisztrációt fogadunk el.

3. A játék szervezője a Mozgásvilág Kft.

4. A játékra regisztrálni 2012. május 15.-től 2012. május 28. délig lehet.

5. A nyertes(ek) nevei a www.mozgasvilag.hu oldalon egy hónapon keresztül látható lesz. A nyerteseket a sorsolás eredményéről és a nyeremény átvételének / felhasználásának módjáról a Mozgásvilág Kft. e-mailben értesíti.

6. A Játékból ki vannak zárva Mozgásvilág Kft. és nyereményeket biztosító cégek dolgozói és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

7. Mozgásvilág Kft. a résztvevő adatait, a nyereményjátékban foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez használja fel. A játékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (név, cím, telefonszám, e-mail cím) Mozgásvilág Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervezők és a Nyeremények Biztosítói minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassák. Az adatszolgáltatás önkéntes.

8. Azon Játékos számára, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló információkkal, hírlevelekkel megkeressék, adatai törléséhez, illetve a leiratkozáshoz a szervezők a megfelelő lehetőségeket biztosítják.

A játékkal kapcsolatos bármilyen kérdést emailben az info@mozgasvilag.hu e-mail címre várunk!
Hirdetés