Nyúlcipőbolt tesztnap

Nyúlcipőbolt tesztnap

Takács Viktor
Takács Viktor - Támogatott tartalom
2022/04/20
Nyúlcipőbolt tesztnap a Margit-szigeten

Lassan már az áprilist is magunk mögött tudhatjuk, ami azt jelenti, hogy közeleg a következő Nyúlcipőbolt tesztnap! Május első szombatján, azaz május 7-én a Margitszigeti Atlétika Centrum megtelik a Nyúlcipőbolt szakembereivel és a bolt által forgalmazott világmárkák futócipőivel, amelyeket bárki kipróbálhat akár egy nagyobb lélegzetvételű futás alatt is. 

ASICS, Brooks, Hoka, ON Running, Salomon

A remélhetőleg szép, napsütéses nap főszponzora ezúttal az ASICS lesz, akinek jóvoltából a látogatók díjmentesen használhatják majd a sportcentrum öltözőit. A népszerű ASICS modelleken kívül ki lehet majd próbálni a Brooks, a Hoka, az ON Running és a Salomon legújabb modelljeit is, melyek között találunk majd utcára és terepre szánt konstrukciókat is. Azoknak is érdemes kilátogatni a szigetre, akik épp nem gondolkoznak futócipő vásárlásban, ugyanis futó kiegészítőket is lehet majd próbálgatni, illetve futómozgás elemzésen is részt lehet majd venni. 

ASICS Run Analyzer és Coros órák

A kiegészítők közül mindenképp érdemes kiemelni a COROS futó óráit, mivel ez a feltörekvő márka rendkívül jó ár érték aránnyal kínál nagyon nagy tudású készülékeket, amellyel bizony borsot törhet a nagyobb gyártók orra alá. Egy próbát mindenképp megér! Vagy kettőt. Vagy hármat... 
A futómozgás elemzés szintén kiemelt része a tesztnapnak, ugyanis a főszponzor, az ASICS elhozza a márka mesterséges intelligenciájával működő automata futáselemző rendszerét, az ASICS Run Analyzert, amely rendszer egy rögzített kamera segítségével állapítja meg a futópadon futó „páciens” természetes pronációjának mértékét, és a kalkulált értékek alapján automatikusan felajánlja a márka adott mozgáshoz legideálisabb cipőjét. A folyamatot természetesen az ASICS szakemberei felügyelik, így bármilyen további kérdés merül fel a témával vagy a futással kapcsolatban, nyugodtan lehet majd kérdezni élő embertől is!

Délelőtt futás, GU frissítés aztán egy kis Giro d'Italia

A tesztnap reggel 8 órától egészen 14 óráig tart, így akár több modellt is meg lehet futtatni egymás után. Minden darabot egy fényképes igazolvány fejében 1 órára lehet majd elvinni, ami bőven elegendő idő ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az adott modellről. Amennyiben több modell is érdekes lehet számodra (mert pl. terepen és aszfalton is futsz rendszeresen) és mindegyiket rendesen meg szeretnéd hajtani, garantált, hogy szükséged lesz frissítőre! Ezt azonban nem szükséges otthonról hoznod, ugyanis a GU Nutrition szintén standol a tesztnapon, így az ő termékeiket is ingyenesen ki lehet próbálni. A slussz poén az egészben, hogy akár vásárolsz valamit, akár nem, egy értékes vásárlási kuponnal mindenképp gazdagabb leszel a nap végére, amit későbbi vásárlásaid során a Nyúlcipőboltban használhatsz majd fel. Ezek után mi nem nagyon látunk okot arra, hogy miért ne látogassunk ki a tesztnapra!

Ami azt illeti, még egy további okot is mondanánk, hogy miért igen... Lesz egy másik rendezvény is aznap, ami ugyan sem a tesztnaphoz, sem pedig a futáshoz nem kapcsolódik közvetlenül, mégis említést érdemel. Ez pedig nem más, mint a Giro d’Italia első időfutama, amely közvetlenül a tesztnap után kezdődik és útvonala a Margit-hídon halad keresztül. Csak át kell sétálni!

Kövesd az esemény kiírását a Facebookon!

Érdekel az esemény