NN Biztosító az Ultrabalaton főtámogatója Hír

Ultrabalaton
2015/05/08
NN Biztosító és Ultrabalaton:gyütt futunk neki a 2015. évi eseménynek
Hirdetés

Az idei évben először az NN Biztosító az Ultrabalaton főtámogatója, így a 2007. óta minden évben megrendezett, immár 9. Balaton-kerülő futás és kerékpározás hivatalos megnevezése mostantól NN Ultrabalaton. A támogatói szerződés aláírásával hazánk egyik legnépszerűbb tömegsport rendezvénye új szintre emelkedve várja a futás és a kerékpározás szerelmeseit.

Az esemény népszerűségét jelzi, hogy az indulók száma évről évre folyamatosan emelkedik, idén már márciusban megteltek a nevezési listák. 200 egyéni induló, 650 csapatváltó és 400 kerékpáros, összesen közel 6000 fő vág neki Balatonaligáról indulva a 220 km hosszú körnek május utolsó hétvégéjén. A teltház miatt idén egy extra lehetőséget is biztosítanak a szervezők azoknak, akik csapatban már nem tudtak indulni vagy szívesen kóstolnának bele az NN Ultrabalaton hangulatába egyéni futóként: az UB Félmaraton 2015. május 31-én, vasárnap 11.00 órakor rajtol Balatonszéplakról és természetesen a balatonaligai versenyközpontban lesz a 21 km-es egyéni verseny célja.
Az NN Biztosító elkötelezetten támogatja a futást, nem csupán Magyarországon, de világszerte is, hiszen ez egy olyan sport, amellyel könnyen tehetünk lépéseket egy egészségesebb, teljesebb élet irányába. Az NN Biztosító magyarországi vezetői ezért kerestek és találtak partnert az Ultrabalaton szervezőiben. Így közösen, egymást támogatva futnak neki az idei eseménynek, hiszen az egészségünkért megtett minden kilométer számít.

 

Hirdetés