Nathan, a sportolók új haverja Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/10/18
Láthatósági és ivórendszerek futóknak és állóképességi sportolóknak

Az amerikai Nathan cég már régen áll elsősorban a futók, de más állóképességi sportolók rendelkezésére is.

Alapvetően minden termékük dizájnos, jó megjelenésű és számtalan praktikus szeb, akasztó, tároló és méretre igazító megoldást rejtenek. Ahány sportoló, annyi féle szokás, kinek itt, kinek ott kell egy tároló. A Nathan kínálatában éppen ezért rengeteg, első ránézésre hasonló, ám apróságokban eltérő termék található. Hogy megtaláld a számodra tökéletes megoldást,

 

Hidratálás
Versenyek állnak vagy buknak a megfelelő folyadékbevitelen, de az edzés hatékonyságát is alapvetően befolyásolja, hogy mennyit is iszik az ember edzés közben. A Nathan cég számos megoldást kínál erre, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet: kézi kulacsok, ivóövek, hidratációs övek, ivóhátizsákok, kerékpáros, triatlonos ivórendszerek.

Nathan Firecather
A Nathan Firecatcher kifejezetten hosszútáv futók számára tervezett ultrakönnyű verseny futó hátizsák, melyben két darab 300 ml-es kulacs, és 1,5 literes ivótasak számára van hely.
Bővebben...
Nathan VaporWrap
Nathan VaporWrap férfi verseny ivómellény férfiak részére. Könnyed, kényelmes kialakítása hosszútávú versenyek alkalmával is biztosítja a megfelelő hidratációt számodra.
Bővebben...
Nathan Zelos
A Nathan Zelos férfi futó hátizsák nagy kapacitású, ultrakönnyű 2 literes verseny hátizsák, mely az elülső zsebében tartható Nathan SpeedDraw kulaccsal biztosítja folyamatos hidratációdat a hosszabb kalandok alkalmával.
Bővebben...
Nathan Speed 2r
Két darab 235 ml-es kulacs Race Cap kupakkal és szabadalmaztatott Auto-Cant™ kapoccsal, mely lehetővé teszi, hogy az öv kövesse tested mozgását.
Bővebben...
Nathan Trail Mix 4
A Nathan Trail Mix az egyetlen rázkódásmentes, könnyű elérésű, teljes mértékben állítható, kulacsos ivóöv a piacon. Könnyű állíthatósággal, stabil rögzíthetőséggel rendelkezik csatos kialakításának köszönhetően.
Bővebben...
Nathan APPro
A díjnyertes Nathan APPro triatlonos kormányra szerelhető aerodinamikus kerékpáros ivórendszer.
Nathan Quickshot plus
A Nathan QuickShot Plus egy fogást nem igénylő sokoldalú kézi kulacstartó, amely rövid, intenzív futások során gyors folyadékbevitelt biztosít.
Bővebben...

 

 

Kiegészítők
Telefontartó tokok akár vízálló kivitelben is, edző övek és pack-ok, triatlon széria hidratáló és speed-feed energia pótló dobozok kerékpárra, felszerelés tartó verseny hátizsákok, rajtszámtartók, gyorsfűzők futócipőbe.

Sonic Boom
Karra rögzíthető vízálló okostelefont tartó.
Gigabite box
A Nathan GigaBite Box rendkívül áramvonalas formájú triatlonos zselé tartó váztáska, mely okostelefon zsebbel rendelkezik. Átlátszó, érintőképernyős ablakának köszönhetően menet közben is használhatod telefonodat, a hatalmas belső rekeszben pedig rendezetten tárolhatod a zseléket, vagy más energia utánpótlást.
Bővebben...

  

  

Láthatóság
Itt az ősz, egyre korábban sötétedik, de egy igazi sportembert ez nem tántoríthat el az edzéstől. Fontos azonban a biztonság is, főleg ha valaki a városban edz, mint legtöbbünk. A Nathan cég számos aktív és passzív eszközzel segít a biztonságos sportban: Blacklight nappal normál felszerelés, ráeső fényben brutális fényvisszaverő képesség, Ledes világítással rendelkező kesztyűk, sapkák, lámpák karra, lábra, cipőre, nagyon jó láthatóságot biztosító mellények, akár led fénnyel is kombinálva, nadrágszorító bringázáshoz, karra szerelhető pénztárca, kézi ivókulacs tartó, stb.

Nathan Streak Vest
Szuper könnyű, minimális takarású, mégis nagyon jó láthatóságot biztosító mellények, akár led fénnyel is kombinálva. Szó sincs arról, hogy kukás mellényben kell szenvednie annak, aki látható akar lenni. 

 

Hirdetés
Hirdetés