Most figyelj! 2018-ban is lesz Evolúciós díj Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/11/14
A Mozgásvilág.hu nagyot alkotott idén Szigligeten ezzel az egyszerű gondolattal.

A csodát nem kívülről küldik, hanem belülről idézed meg. Aki ezt nem érti, ki van téve annak, hogy amire vár, az soha nem jön el.

Müller Péter

 

Kiktől?

A Mozgásvilág.hu nagyot alkotott idén Szigligeten ezzel az egyszerű gondolattal. A különböző teljesítményű és más kategóriákban induló futóknak egyenlő esélyeket adott. A II. MAPEI Szigligeti Félmaratonon a nyertesek értékes utalványokat – I.: 20.000 Ft értékű Nyúlcipőbolt vásárlási utalványt, II.: 10.000 Ft értékű Nyúlcipőbolt vásárlási utalványt, III.: 5.000 Ft értékű Nyúlcipőbolt vásárlási utalványt – vehettek át Szigligeten.

2018-ban Tihanyban és Szigligeten folytatjuk, készüljetek!

 

Hogyan működik?

Ha részt veszel egymást követő 2 alkalommal a Futniszép szigligeti, vagy tihanyi versenyén 21K egyéni távon, – tehát a III. Knauf Tihanyi Félmaratonon és a IV. Knauf Tihanyi Félmaratonon is, vagy a II. MAPEI Szigligeti Félmaratonon és a III.-on is – és mindkét alkalommal szabályosan lefutod a távot, akkor automatikusan bekerülsz az Evolúciós díj adatbázisába. Miután mindenki befutott a célba, a rendszer arányosan, tehát %-os alapon kiszámolja azt, hogy a futó hány %-al teljesített felül vagy alul előző évi teljesítményéhez képest. A 3 legnagyobb fejlődést elérő személy így Evolúciós díj dobogós és nyertes lesz.

 

Run evolution
Run evolution

 

Miért fantasztikus?

Ez a díj lehetőséget ad. Elérhetővé válik mindenki számára, ezáltal motiválja az összes futót, egytől-egyig, hogy bizonyítson magának. Bebizonyítsa azt, hogy magához képest rengeteget fejlődött. Mert egyenlő esélyekkel indul az, aki tavaly a leglassabb volt, azzal, aki élsportoló és kimagasló eredményeket ér el. Ez a díj csodás példája annak, hogy a mindennapos sportolás közben, vagy versenyen tulajdonképpen nem azért kell első sorban küzdenünk, hogy mindenkit legyőzzünk, hanem hogy magunkat. Az igazi nyertes az, aki saját magát győzi le, s képes fejlődni.

Ha idén ott voltál, figyeld a 2018-as versenyek