Legyen egy Icebug cipőd 4.950 Ft-ért a futócipőd mellé! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/11/04
Legyen egy igazi "jégfutó" cipőd 4.950 Ft-ért a téli felkészüléshez. Ha most veszel Asics, vagy inov-8 futócipőt esetleg tájfutócipőt, választhatsz magadnak, egy ICEBUG még a jégen is kiválóan tapadó terepfutó cipőt!
Hirdetés

Miért most?

A víz a sár, később a hó a jég, a hideg és a korai sötétedés mind ellenszenvessé tehetik akár az utcai, akár a terepi futást . A futás nem csak tavaszi, vagy nyári sportág. Késő ősszel és télen is éppúgy futhatunk, mint a meleg évszakokban , a különbség a futáshoz használt felszerelésben rejlik. A futás legfontosabb kellékét a lábat is meg kell óvni a legkisebb sérülés veszélyétől is.Aki letaposott hóban vagy jeges talajon futott már az tudja, hogy ott nem az számít, hogy milyen puhán érkezik a láb a talajra, hanem, hogy a talajra érkezés után a következő lépés biztonságos legyen.

Ebben segít az , hogy megőrizhesd télen is a fittséged, és hogy ne szabhasson neked határt a hó és a fagy. A speciális talpakban 5 mm-es "szögek" segítenek hogy kockázatmentesen hódolhass szenvedélyednek.Mindamellett hogy technikailag tökéletes védelmet nyújtanak termékeik, az esztétikára is nagy figyelmet fordítottak.

 

Miért Icebug?

A független svéd terepcipő gyártó cég 2001 óta van jelen a sportruházati piacon.Kreatív ötleteit és innovatív technológiáját számos fórumon dícsérik a világhálón mely eggyel több okot ad arra hogy megbízzunk ebben a márkában. Az úgynevezett BUGrip technológia a legújabb fejlesztése a cégnek, mely az izmok dinamikus, könnyed mozgását segíti elő a talpakba rejtve kifejezetten a nehéz terepekre szánva a cipő használóját (szikla, hó, jég, nedves fa/fű).A másik említésre méltó újítás a BUGdri amely lehetővé teszi a száraz érzetet lábfejünk számára. A speciális talpbetét és a felső anyagréteg a cipő oldalában megakadályozza a víz bejutását így nem kell tartanunk hogy hazaérvén nedves, vizes zoknival találjuk magunkat szembe. És hogy mi szól még az Icebug mellett? Kikben bízhatnánk meg jobban ha nem a svédekben ha téli sportruházatról van szó!

  A BUGrip 2.0 és a BUGrip technológia működésének szemléltetése

 

Melyik két Icebug termék közül választhatsz?

Választhatod az Icebug Multi-run vagy termékünket most az eredeti ár töredékéért ha veszel Asics, Inov8 sportcipőt vagy Jalas, VJ, Vavrys, Olway tájfutó cipőt.

 

Ha még szeretnél többet tudni a termékekről kattints ide!

Kattints a képre a nagyobb képért

Nézz körül webshopunkban!  
Hirdetés