Legyen a kedvenc Asics vagy New Balance cipőd fél áron a tiéd! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/10/21
Még nem hallottál a napi akciónkról? Akkor nagyon figyelmetlen vagy, már megannyi hűséges látogatónk jutott hozzá igen kedvező áron kedvenc futócipőjéhez. ő kiválasztotta és megvette fél áron a bal cipőt és mi hozzáadtuk a jobb lábat ajándékba.
Hirdetés
Mit kellett tenned ezért? Alapvetően nem túl sokat, csak megnézték mi a napi akció melyik típus, milyen méret milyen szélesség, és ha a lábára illett és még a típus is bejött neki, akkor kihasználta, hogy elsőként jelentkezett a cipőért. És mivel ebből a cipőből mindig csak egy balos és egy jobbos van, ezért a későn eszmélők lemaradtak már róla és várhattak hosszú ideig amíg újra előkerülhetett a napi ajánlatban.  Mi van akkor, ha nem jó a cipő a lábadra? ·         Akkor is megveheted, de ha be más méretet szeretnél az már lista áron vagy az egyéb akciós áron juthatsz hozzá. ·         Elhasználja barátod családtagod vagy csapattársad. Mi van a garanciával? ·         A cipőnek csak az ára kerül kevesebbe, és korlátos a hozzájutási lehetősége, de ha már megvetted fél áron akkor ugyanannyi garancia jár hozzá mintha akción kívül vetted volna. Mi van ha a színe nem tetszik?
·         Választasz egy másik cipőt de azt sajnos már csak a napi féláras akción kívül veheted meg ·         Vagy adunk neolux-t és átfested J kedvenc színedre.

   Hogy hol tudsz meg többet napi akciónkról?  Látogass el a oldalra és minden hétköznap reggel  10 órára kikerül a napi féláras teljes pár cipő ajánlatunk.  Ha a te kedvenc cipődet látod, ne gondolkozz sokat mert mások megelőzhetnek és ki tudja meddig kell megint várni az adott cipőre. Ha pedig játék ellenes vagy és 36-37.5 méretű (UK3.5-5.0) a lábad, akkor ajánlom figyelmedbe azt a néhány pár megmaradt newbalance cipőt, amelyik napi akció nélkül is 7.000Ft – 12.000ft-ig elérhető. 35-55% kedvezmény mellett. FIGYELEM AMÍG A KÉSZLET KITART – legyél első legyen olcsón cipőd.  Akciós newbalance cipők listája vagy ebből a  Az Asics család – barát akciónk tovább tart! Így ha barátodnak vagy a családtagodnak is szüksége lehet jó minőségű futócipőre, akkor most +10% kedvezmény mellett veheted meg azokat.  
Hirdetés