Kihívás vízen és hegyekben - Hungaroman 2016 Hír

Kihívás vízen és hegyekben - Hungaroman 2016 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/05/23
Egy igazán egyedi kihívás, óriási erőpróba egy magyar versenyen július 23-án.

2016. július 23-án indul a második HUNGAROMAN, a Dunakanyar kalandja, ami Magyarország egyik legszebb környezetében a legkeményebb kihívás. A résztvevők egyetlen nap alatt bejárhatják a leglátványosabb helyeket, a hegycsúcsokról élvezhetik a Dunára néző panorámát és a folyón evezve csodálhatják a Dunakanyar festői hegyeit, valóságosan részesei lehetnek a dunai hangulatnak. De a pálya szépsége ne tévesszen meg senkit, mert amennyire szemet gyönyörködtető, annyira nehéz is, hiszen összesen 45 km-t kell megtenni földön 1600 m szintkülönbséggel és 18 km-t a Dunán, aminek a felét sodrással szemben kell evezni.

 

Egy helyszíni fotós véleménye a tavalyi eseményről

A képen igazi sportemberek, az első Hungaroman teljesítői. Nagyon jó volt a verseny, szuper csapat jött össze. Az volt az érzésem, hogy ilyen lehetett amikor megszületett az ironman triathlon - családias jó hangulatú rendezvény, de kő kemény teljesítmény.

 

 

Bakancslista

Azoknak a maraton futóknak, akik egy kis kajakos múlttal rendelkeznek a Hungaroman feltétlenül szerepeljen a bakancslistájukon!

4-es csapat

Igazi csapatélmény 4-esben indulni. Minden csapatban legalább 1 férfinak és 1 nőnek kell lennie, tehát csak VEGYES csapatban lehet nevezni. A 4-es csapatoknak van némi könnyítésre lehetőségük, mivel a hegyi ellenőrző pontokon elég csak két embernek áthaladnia, így a másik két tag pihenhet a strandon. A rendező minden csapat számára biztosít egy bérelhető kenut, a megfelelő biztonsági felszereléssel együtt. Saját hajóval is lehet indulni, amihez a résztvevőknek kell a biztonsági felszerelésről gondoskodni. Minden csapatnak van egy vezetője, aki leadja a nevezést és kapcsolatot tart a rendezőkkel.

2-es csapat

A kettes csapatban férfi vagy női csapatok indulhatnak. A csapat mindkét tagjának a teljes pályán végig kell mennie, és maximum 100 méterre távolodhatnak el egymástól. A rendező minden csapat számára biztosít egy bérelhető kenut a megfelelő biztonsági felszereléssel együtt, de saját hajóval is lehet indulni, amihez a résztvevőknek kell a biztonsági felszerelésről gondoskodni (lásd szabályok). Minden csapatnak van egy vezetője, aki leadja a nevezést és kapcsolatot tart a rendezőkkel.

 

 

Nevezés infó

  

Hirdetés
Hirdetés