Két hónap múlva T-Home Vivicitták „A Nagy Futópárbaj” jegyében Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2011/02/10
Éljen a város! Április 10-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a T-Home Vivicittá Városvédő futásra.
Hirdetés
Éljen a város! Április 10-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a hagyományos T-Home Vivicittá Városvédő futás ra, melyet már huszonhatodik alkalommal rendez meg a Budapest Sportiroda a fővárosban. Az ismét a korábban megszokott margitszigeti helyszínen rendezett eseményen mindenki megtalálhatja a kondíciójának és felkészültségének megfelelő távot. A hagyományos Vivicittá (12 km) és a Midicittá (6,5 km) a gyakorlottabbakat várja, a legkisebbek és az idősebbek választhatják a Minicittát (3,5 km) vagy a gyaloglást (2,8 km) , a hosszútávfutóknak pedig ott a félmaraton (21 km).
 
Elindult A Nagy Futópárbaj! Az idei eseménysorozat különlegessége, hogy Szeged (április 2-án) és Kaposvár (április 3-án) speciális futópárbajjal csatlakozik a Vivicittá programhoz . Két helyi amatőr futó különleges versenyre buzdít mindenkit, aki szeret futni és szereti a városát: arra vállalkoznak, hogy kiderítsék, vajon mely városért és kinek a kedvéért futnak a legtöbben. Céljuk, hogy minél több embert mozgósítsanak a szegedi, a kaposvári, majd a budapesti T-Home Vivicitták lefutására. Ennek jegyében a következő hetekbe n különböző futóprogramokat és aktivitásokat szerveznek, amelyekhez – egyik vagy másik futó csapatát, vagy az általuk képviselt várost erősítve – mindenki bátran csatlakozhat.
 
Futók ezrei köszöntik a tavaszt. A fővárosi T-Home Vivicittá résztvevőinek száma évről évre nő, tavaly, a 25. jubileumi városvédő futáson rekord részvételi szám született, több mint tizenkétezren futottak együtt Budapestért. Kaposvár és Szeged is minden évben közel tízezres tömeget mozdít meg a tavasz első napjaiban. A Szegeden immár 11. alkalommal megrendezendő T-Home Vivicittára idén április 2-án, a sorrendben 7. kaposvári eseményre pedig április 3-án kerül sor.
 
Részletek, nevezés: Klikk ide!
Hirdetés