IV. Fuss a fényben Deloitte futógála Hír

lassegyeulet.hu
2007/05/11
2007 május 20 -án 10 és 14 óra között negyedik alkalommal kerül megrendezésre a "Fuss a fényben Deloitte futógála!
Hirdetés

A program megnyitóját Monspart Sarolta , a bemelegítést Schobert Norbi és Rubint Réka tartja. A rendezvény fénypontja a futóverseny, melyen látássérültek és látók párokban, egymást segítve és erosítve teszik meg a margit- szigeti kör 5,3 km-es távját .

Ugyan a látássérült nevezok látó kísérőkkel futnak, nevezni egyénileg is lehet. Előnevezni május 15-ig az egyesület honlapján lehet. A program annál jobb, minél többen vesznek rajta részt! Sok szeretettel várnak minden olyan mozogni, kikapcsolódni vágyó érdeklodot, szimpatizánst is, aki az 5,3 km-es táv megtételére nem vállalkozik, mivel a Margitszigeti Atlétikai Centrum területén mindenki számos program közül válogathat: mászófal, élocsocsó, bothmer gimnasztika, aerobic és más játékok .

A program ideje alatt számos látássérültekkel foglalkozó civil szervezet mutatkozik be. Minden nevezo pólót és befutócsomagot kap és rengeteg meglepetésre számíthat. Legyünk ott minél többen, kicsik és nagyok, és vidámságunkkal, a közös mozgás örömével ösztönözzük a társadalmi szemléletváltást!

- Mozgásvilág.hu -
Hirdetés