INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön

INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön

Pragent
2022/03/28
A jó dolgok hármasával érkeznek. A győri újranyitás és a budapesti MOM Park megnyitó mellett, az INTERSPORT ezúttal a legnagyobb, legszélesebb választékkal rendelkező, ún. flagship store áruházát nyitotta meg átépítése után Budaörsön.
Hirdetés

Felújított budaörsi Intersport

A 2654 négyzetméteres értékesítési területen 30 szakértő munkatárs segíti a sportrajongó vásárlók eligazodását a saját-, a nemzetközi márkák és trendek között a futás, a kerékpározás, az outdoor/túra, a fitnesz és egyéb sportágak területén.

“Sportélmény új dimenzióban” - így hangzik az INTERSPORT célkitűzése és egyben mottója, mely a megújult és az újonnan nyitott áruházak berendezését és árukínálatát is jellemzi. Az INTERSPORT győri, budapesti (MOM Park) és budaörsi áruházai a színvonalas lokációkon, átlagon felüli alapterülettel, valamint széles termékkínálattal működnek. A budaörsi áruház flagship store-ként is funkcionál, melynek célja, hogy az agglomeráció és akár budapesti közönség igényeit is teljeskörűen kiszolgálja. A családi tulajdonban üzemeltetett vállalkozás 1 millió eurót fektetett be a helyiség átalakításába és bővítésébe.

Magyarország természeti adottságai is hatottak az áruház kialakítására

Az INTERSPORT számára kiemelten fontos, hogy a vásárlás élményét egy új szintre emelje; a budaörsi flagship store áruház tervezésében az INTERSPORT Retail Architecture csapatát Magyarország páratlan természeti adottságai, tavai és határtalan terei inspirálták. Ezen hatások pedig megmutatkoznak az áruház dizájnjában, kialakításában is. A tervezők a gyerekekről sem feledkeztek meg: amíg a felnőttek vásárolnak, addig a kicsik felmászhatnak a Galyatető-kilátó kicsinyített mására, és onnan egy biztonságos csúszdán érkezhetnek meg a gyerekbarát outdoor/túra/kirándulás élményterületre.

Magyarországon ez már a tizenharmadik áruház, melyet Csilléry Balázs Péter és Horváth Csobán ügyvezetők vezetnek: "Egyedülálló márkaválasztékot, kiemelkedő tanácsadást és a legmodernebb futáselemzési lehetőségeket kínáljuk vásárlóinknak, hozzájárulva ezzel egy teljesen új vásárlási élményhez Magyarországon".

Fodor Andrea, a budaörsi áruház vezetője így nyilatkozott: "A sport iránti lelkesedés mellett az INTERSPORT minden alkalmazottjától szakértelmet és termékismeretet, valamint a változatos és folyamatosan bővülő termékkínálattal kapcsolatos személyes tapasztalatot követeli meg. A szezon legfrissebb trendjeivel és tanácsadással felkészülten várjuk a sportrajongókat “

Az INTERSPORT Magyarországon összesen 14.000 négyzetméter területen, 14 áruházzal, valamint 2 franchise partnerrel van jelen. A magyar áruházakban összesen 220 fő dolgozik, és a vállalat jövőbeli célkitűzései között szerepel, hogy az elkövetkezendő 2-3 évben újabb 6-10 áruházat fog megnyitni, különös tekintettel Budapestre és a Nyugat-magyarországi régióra.

A kerékpározás iránt megnőtt a kereslet

A budaörsi flagship store újratervezésénél jelentős szerepet játszott a kerékpárok iránti folyamatosan növekvő kereslet: az áruházban impozáns környezetben, közel 500 négyzetméteren lesz lehetőség minőségi és széles termékkínálat közül választani és bármikor szervizeltetni. A termékkínálatot nagymértékben meghatározza a teljesen felszerelt túra- vagy komfortkerékpárok iránti erős kereslet, továbbá a terepre jobban megfelelő cross kerékpárok és a sportos mountainbike kerékpárok iránti érdeklődés is. Mindemellett az e-kerékpár szegmensben a kereslet Magyarországon is folyamatosan növekvő tendenciát mutat: a magyar vásárlók körében a kényelmi és túra e-kerékpárok, a cross e-kerékpárok és az e-MTB-ok iránt is nagy az érdeklődés.

INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön-2
INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön-2
Forrás: Intersport

Az “új sportvilágot” a lábanalízis is segíti

A budaörsi flagship store „új sportvilágot” teremt: az INTERSPORT a termékek és márkák széles választékának köszönhetően szinte minden sportélményhez biztosít egy-egy ruházati márkát is. A teljesség igénye nélkül jelen van az Adidas, a Nike, a Puma, az Under Armour, a Helly Hansen, a Columbia, a The North Face, a McKinley, az Ortovox és még sok világmárka is. A felsoroltak közül majd mindegyik brand képviselteti magát fenntartható módon előállított, magas minőségű és stílusos termékekkel.

Az ország egyik legmodernebb lábanalízis gépét is kipróbálhatják az érdeklődők az áruház nyitóajánlata keretében. Az elemző berendezések és az értékesítő személyzet hozzáértése az optimális futócipő megtalálását jelentősen megkönnyíti. A lábanalízis keretében digitális mintát vesznek a lábról, majd egy dinamikus vizsgálattal futópadon elemzik a láb mozgását, dőlését futás közben. Végül a felmérésnek megfelelően kerül ajánlásra konkrét modell, ezáltal a személyre szabott, biztosan passzoló futócipő biztosítani fogja a viselőjének és az ízületek, szalagok, illetve a csontok védelmét.

INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön-1
INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön-1
Forrás: Intersport
Hirdetés