Hűsítő futóverseny a nyár közepén

(x) - Támogatott tartalom
2019/06/18
Dunaparti, éjszakai felfrissítő futóverseny értékes nyereményekkel.

Kezdetek óta a Dunaparti Futópartik legnépszerűbb nyáréjszakai futóversenye az esztergomi Dunaparti kerékpárúton. 2019. július 13. szombaton valószínűleg nagyon meleg lesz napközben, nem is esne jól a futás ekkora hőségben. Éppen ezért a rajtpisztoly csak késő este, 22:00-kor fog eldördülni, a Duna-menti hűs szellőben.

 

 

Garmin Telihold Futam

Futhatsz 4, vagy akár 10 kilométert is, és közben a környék látnivalóiban is gyönyörködhetsz. A versenyközpont a Szent István Strandfürdőben lesz, innen fog indulni a verseny a Kis-Duna sétányon, és az útvonal a Dunaparti kerékpárúton kívül a Bazilika előtt is tesz egy tiszteletkört. 

Minden résztvevő egyedi érmet kap, valamint éjszakai fürdőzési lehetőséget a strandon. A 10 km-es távon az első helyezett férfi és nő Garmin Forerunner 30 órát is kap az emlékplakett mellé, 4 km-es távon az első helyezett nő és férfi pedig Garmin ajándékcsomagot is kap. Különdíjazásban részesülnek a legkivilágítottabb, valamint a legidősebb és legfiatalabb versenyzők is.

Ezen felül minden résztvevő 5%-os kedvezmény kupont kap ajándékba a nevezése mellé, melyet a garmin.hu webshopban válthat be a verseny előtt/utáni két hétben.
 

 

 

 

További részletek itt...