Futócipő megelégedettségi garanciával inov-8 F-lite 230 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/03/25
Tapasztald meg a mezítlábas futás előnyeit, most kockázat nélkül, 14 napos megelégedettségi garanciával, az egyéniségedhez illő színben!

Megelégedettségi garancia!

Bárki kockázat nélkül kipróbálhat egy minimalista inov-8 F-lite 230 vagy F-lite 195 futócipőt 14 napos megelégedettségi garanciával pénzvisszafizetés mellett.

 

 

Úgy döntöttünk, hogy nem szavakkal és marketing dumával győzünk meg arról, hogy ez a cipő egy teljesen új érzést és lehetőséget ad neked, hogy a futásod/sportolásod hatékonyabb lehessen. Ezek az inov-8 cipők még nem kerültek vissza hozzánk azzal az indokkal, hogy nem jött be a cipő és nem kényelmes vagy lassabb lett a futó ebben a cipőben edzve vagy versenyezve.

Ezért vállaljuk be, a megvásárlás után két hetet megadva, hogy élesbe is kipróbálhasd a cipőt. A két hét alatt biztos, hogy lesz alkalmad akár fitnesz edzéseden akár utcán, akár terepen kipróbálni mit nyújt a cipő számodra. Ha a cipő azt nyújtja amit elvártál vagy képzeltél vásárlás előtt, akkor öröm önti el szívünket és büszkék leszünk arra, hogy megajándékozhattunk egy élménnyel amit az inov-8 cipők adnak. Sőt még egy 10.000Ft-os vásárlási utalvány is a birtokodba kerül amit elajándékozhatsz vagy azonnal le is vásárolhatod és vehetsz rajta ajándékot szeretteidnek vagy magadnak akár sportruhát, akár sportórát, akár fejlámpát, akár GPS-t vagy bármit, amire szükséged lehet.

KlikkPróbáld ki, csak nyerhetsz! Részletekért klikk ide!