Futás, túra, kerékpár az ébredő természetben! Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2012/04/19
A május 1-jei 3. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon 7 terepfutó táv, 2 túra útvonal és 4 kerékpáros táv várja a sportolni vágyókat a Hármashatár-hegyről kiindulva.
Hirdetés



A 3. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon számos terepfutó táv közül lehet választani: lesz 3 km, 7 km, 14 km terepfutás, terepfélmaraton (21 km), és 3x7 kilométeres váltó is! A gyerekeket, családokat az 1 kilométeres gyerekfutam és a 3x1 kilométeres váltó várják. Különleges versenyszám lesz a Dombfutás, ahol egy 200 méteres szakaszon kell felfelé futni. 

A Hármashatár-hegyi Repülőtérről a Budai-hegységben kijelölt, túlnyomórészt jelzett turista utakon 11 vagy 23 kilométert túrázhatnak a természet kedvelői.

A X. Buda Maratonon aszfalt helyett a természetben lehet kerékpározni! Lesz turista (10 km), hobby (21 km) és sport (42 km) kategória is. A pálya a Hármashatár-hegy mind a négy oldalát és a környezetében lévő többi hegycsúcsot is érinti. A legkisebb bringásokat a Diák Kupa gyerekverseny várja, 1 kilométeres pályán.

„ A 3. Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál lehetőséget ad mindenkinek, hogy kipróbálja a terepen, természetben futást, kerékpározást” - mondta Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója. „ Ez egy program az egész családnak, ahol a gyerekek váltóban futhatnak a szülőkkel, a nagyszülők az unokáikkal kirándulhatnak.”
Hirdetés