Fuss, tárolj, elemezz! - Legyél tisztában a mindenkori teljesítményeddel! Hír

compass-sport.hu
2008/01/16
Mindezt megteheted a Garmin által fémjelzett Forerunner 50-es készülékkel. Az már szinte biztos, hogy ez a kis sportóra a kerékpárosok, futók, és minden más sportot kedvelők kedvence lesz.
Hirdetés

A csomag tartalmaz vagy egy szívritmus érzékelőt, vagy egy Foot Pod -ot, vagy mindkettőt.

Ez a kis kütyü segít Neked az edzésben, bárhol is legyél. A Forerunner 50 olyan adatokat szolgáltat használójának, ami fontos lehet az edzés során. Ilyen adat például az edzési idő, az edzés üteme, a megtett távolság, edzési átlag, átlagos- és legjobb ütem, az elégetett kalória, valamint ami nagyon fontos, a maximális és átlagos szívritmus.

Ezeket az adatokat a készülék eltárolja és az edzés befejeztével csak annyi dolgod van, hogy a Garmin Forerunner 50 -es ANT vezeték nélküli technológiáját kihasználva, egyszerűen feltöltöd a számítógépedre az edzés információit. Ezeket az adatokat megoszthatod másokkal is a Garmin Connect online közösségen keresztül, vagy akár a Garmin Training Center szoftver segítségével.   

A Garmin Forerunner 50 nem kapott GPS vevőt, így csak a fent említett adatokat szolgáltatja. Ha Neked az is fontos, hogy megtudd merre edzettél az erdőben, akkor a Forerunner 205 -öt és a forerunner 305 -öt ajánljuk, mely készülékek GPS vevővel is fel vannak szerelve, így mindig tudhatod, merre jártál-keltél.

Sportórákról és lépésszámlálókról bővebb információt a www.compass-sport.hu oldalon olvashatsz.
Hirdetés